MINE 10 (BEDSTE) RÅD TIL EN GOD STUDIESTART

INGEN MODEUGE, MEN SÅ ALLIGEVEL LIDT | STREETSTYLE

imageFOTO AF LINE TORUP

Jeg besluttede, i sidste øjeblik, at jeg i år ville springe den ellers spændende og travle modeugen over, selvom mit modehjerte brænder for at rende rundt på gaden og se inspirerende (og tossede) outfits og lækre modeshows. Men som ny-udklækket fuldtidsblogger har jeg rigeligt i min kalender lige, og jeg kunne mærke, at jeg havde brug for at tage mig tiden til at få fulgt op på en masse ting i løbet af ugen. Takket være de sociale medier, og at København ikke er større end den er, så lykkedes det mig ikke helt at komme udenom. Jeg blev konstant mindet om den selvcentrerede uge, når jeg dagligt tjekkede mine sociale medier, så lækre mode-mennesker overalt på gaden og tilmed fik skudt disse seje streetstylebilleder af My Daily Space, mens jeg sad og spiste frokost på toppen af København. Det var egentlig en rigtig fin måde for mig at være med på i år, for jeg følte ikke rigtig, at jeg havde tiden til at gå til shows, men samtidig føler jeg heller ikke, at jeg er gået glip af alt, fordi jeg kunne se alle shows på min Snap og Insta, og det er nu en meget rar følelse, der plejer min FOMO tilstrækkeligt i år.

I kan se flere cool outfits fra My Daily Spaces streetstyle galleri her. Hvad synes I om mit goth-outfit? 😉

image

AFFILIATE: H&M CAP (similar) | ASOS CHOKER (her) | ASOS TEE (similar) | MUNTHE NEDERDEL (her) | VANS SKO (her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 10 (BEDSTE) RÅD TIL EN GOD STUDIESTART