Hjem SAMARBEJDER EN NY LÆBESTIFT HVER DAG I EN UGE? | SMASHBOX

EN NY LÆBESTIFT HVER DAG I EN UGE? | SMASHBOX

af Frederikke Egel

SPONSORERET VIDEO

SMASHBOX LÆBESTIFTER (her)

Hey guys. Så er jeg tilbage med endnu en video, som jeg håber, at I kan lide og vil tage rigtig godt imod. Jeg har brugt viiiiirkelig lang tid både på at filme og redigere den her video, da jeg havde en million små klip fra alle mine dage i mit forsøg på at lave en HEL UGES vlog på 8 minutter.. Det kan man altså ikke! Haha. Så det er blevet til lidt over 12 minutter inklusivt swathces, så jeg håber ikke, at I synes, at det er (alt) for lang tid. Jeg brugte (kun) 11 timer på at redigere den i går og endte med at skulle skære ned fra 23 minutter til 12, så kl. 3 i nat blev jeg enig med mig selv om, at den var færdig. Haha. Nedenfor finder I al information om mine læbestifter og mine outfits. Alle læbestifterne kan ses og købes her. Skriv gerne hvilken der er din favorit. Enjoy!

DAG 1
Læbestift: Jeg valgte den smukke orange-røde læbestift, L.A. Sunset, da den passer helt perfekt til et simpelt make-up look og en stram knold. Den var SÅ lækker at have på og holde rigtig godt, selvom farven er så stærk. Jeg tog kun ét ekstra lag på i løbet af dagen.
Outfit: Mit outfit bestod af et par flare bukser fra Nelly og en rullekrave fra ASOS. Utrolig behageligt!

DAG 2
Læbestift: Uh, den flotteste pink/lilla læbestift, Tabloid, som jeg nok på erklære en af mine favoritter sammen med den rå. Damn! Og så er den cremede konsistens virkelig fantastisk!
Outfit: Et simpelt outfit bestående af sorte jeans og en t-shirt fra Gina Tricot, en detaljeret bh fra Hunkemøller samt min nye jakke fra Vero Moda. Et af mine klassiske go-to outfits, der passer til alle læbestiftfarver. Se looket på her.

DAG 3
Læbestift: En smuk og elegant nude læbestift, Audition, der giver læberne glød og en farvemætning uden at tilføre alt for meget farve. Den perfekte hverdagslæbestift, der dog skal påføres et par gange.
Outfit: Jeg hoppede i min skønne bluse fra Malene Hocke.

DAG 4
Læbestift: Åh, det her er min favorit. Det er det nødt til at være. Punked er den vildeste og mest vovede læbestift, jeg nogensinde har prøvet – og ejet! Jeg er kæmpe fan! Især til det her look.
Outfit: H&M kasket, ASOS t-shirt, Munthe nederdel, ASOS choker og Adidas sneakers er dagens outfit, som endte på streetstylesiden hos My Daily Space. Se billederne her.

DAG 5
Læbestift: En flot dyb blommerød/lilla, Screen Queen, der giver et look et elegant touch. Virkelig smuk og holder vildt godt. Der forsvinder lidt shine i løbet af dagen, men farve bliver på læberne.
Outfit: Jeg hoppede først i min nye grå kjole, men jeg skiftede til denne fine Vila top og disse lækre Vila bukser med min nye Adaz taske til. Se hele looket her.

DAG 6
Læbestift: Endnu en sikker nude læbestift, Famous, med en smule shine og orange vibes. SÅ SÅ SÅ flot! Skal påføres et par gange i løbet af dagen.
Outfit: Denne lækre grå kjole fra Vila var dagens outfit, og den var så lækker at have på med læderjakke til.

DAG 7
Læbestift: Chokoladelæber for alle pengene med Coffee Run læbestiften i den dybe brune farve. Lige min smag. Bogstaveligt talt. Holder rigtig godt og i lang tid!
Outfit: En fin og elegante bluse fra Vila, som jeg også har på under alle swatches.

You may also like

4 kommentarer

Malene Green 30. november -0001 - 0:00

Hvilken slags er du mest til? De matte eller de cremede?

Svar
Jennifer 30. november -0001 - 0:00

Skide god video, hvor er du sej!

Svar
Simone 30. november -0001 - 0:00

Super flotte læbestifter!
Jeg har lige et spørgsmål. Det som du har linket til, der kan jeg umiddelbart, på min telefon, se at der er en boks med matte og en med cream. Har du fået begge bokse eller er der en boks hvor de er blandet? 😃

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Tak <3

Svar

Skriv en kommentar