Hjem RANDOM EN GOD START PÅ DAGEN

EN GOD START PÅ DAGEN

af Frederikke Egel

image image image image imageJeg har lige plantet min numse i stolen på kontoret efter at være kommet hjem fra det, jeg vil betegne som en verdensklasse måde at starte dagen på. PR-bureauet Polhem og Bianco inviterede nemlig på sko til morgenmad på den charmerende café Kompa9. Vi skulle nemlig se på Biancos nye kollektion i samarbejde med Caroline Berg Eriksen. Der var ikke et øje tørt, da vi kom ind og fik lov til at gå ombord i retterne, inden vi skulle høre lidt om skoene og derefter udvælge det par, der var vores favorit, som vi efterfølgende får tilsendt. Hvis nogen skulle være i tvivl, så brokker jeg mig ikke. Det er ren forkælelse det her arbejde, og jeg nyder det!

Nu sidder jeg på kontoret med Cana og får arbejdet lidt, inden jeg i aften skal ud og spise med Sandra og en masse andre lækre damer for at pre-fejre Sandras fødselsdag på mandag. Det bliver hyggeligt. Vi slår nok også et smut forbi Bloggers Delight, der holder fredagsbar på Fars Dreng. Det må bestemt siges at være en god dag! Det håber jeg også, at I får derude.

You may also like

Skriv en kommentar