EN GOD START PÅ DAGEN

HVIS DU HAR TØJKRISE, SKAL DU EJE DENNE KJOLE

imageimage imageAFFILIATE: VILA KJOLE (her) | ASOS HAT (her) | ASOS JAKKE (her) | SARENZA SKO (her)

Jeg har sådan ca. et ugentlig møde med frk. Tøjkrise. Mindst. Når jeg står og kigger i min garderobe efter noget tøj at tage på, har jeg ofte rigtig svært ved at sammensætte tøj med det samme og må rende lidt rundt i hytten i undertøj og lægge min make-up, inden jeg får en idé til et outfit. Og det er totalt åndsvagt, for jeg har garderoben fyldt med lækkert tøj – både nyt og gammelt – som jeg ikke har vist, hvorfor jeg jo bare kunne tage det på. Men jeg tror, at det er de færreste, der kan slippe for at have hende på besøg. Ligesom frk. Rød. Det er bare noget, vi kvinder må affinde os med.

Så derfor vil jeg i dag tippe jer om denne kjole fra Vila, som jeg har købt til 200kr lige her. Det er den klassiske maxi-kjole med t-shirt ærmer, som falder perfekt på kroppen. Den er ikke for løs, den er heller ikke for stram, og den kan gå til alt. Jeg valgte at gøre den cool og rå med støvler, milijakke og hat, men den kan jo også gøres festlig med høje hæle, en læderjakke og en stram hestehale. Og så skal man ikke tænke over, om man har god røv i bukserne, om blusen passer til, eller om det er for koldt med nederdel. Denne kjole kan bruges til alt. Året rundt. Og så sidder den godt. På alle er jeg sikker på! Hvis du også oplever tøjkrise af og til, så kan jeg anbefale den. Den er sej! Og kan findes her. Fra en kvinde/pige til en anden. Selv tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GOD START PÅ DAGEN