TASKEN DER HAR PLADS TIL ALT (UDEN AT VÆRE FOR STOR)

UGEN DER GIK #9

Hold kæft mand. Jeg føler lige, at jeg har siddet og lavet et “Ugen der gik” indlæg, og nu sidder jeg her igen? Tiden går virkelig stærkt. Lidt for stærkt. Men er det ikke noget med, at det sker, når man har det godt og har gang i en masse? I så fald passer det ret godt. I denne uge har jeg nemlig været vidt omkring og har fået en masse at tænke over:

imageJeg har nemlig holdt utrolig spændende møder for min og bloggens fremtid, som jeg er ved at tage stilling til i disse dage. Det er svært! Mere om det snart. Find forresten den fine bluse her.

imageJeg har været til det flotteste Urban Decay event med en masse inter- og nationale bloggere omkring deres nyeste lanceringer. Så lækre produkter altså!

IMG_7050 copyJeg har pre-fejret min dejlige veninde Sandras fødselsdag på Corallo med en masse dejlige damer som endte i byen for første gang i lang tid. Og det resulterede i en helt lørdag i sengen med hovedpine og en tømt pose chips og toffifee. Lækkert, men av. Tillykke med fødselsdagen i dag babe <3

Processed with VSCO with hb1 presetI forbindelse med Sandras fødselsdagsmiddag tog vi forbi Bloggers Delights fredagsbar, hvor min veninde serverede hendes fantastiske rosévin Dansk Rosé af Grands Vin. Den MÅ I altså bare prøve. Læs mere om den her.

imageFlere fødselsdage. Jeg har nemlig også fejret min svogers fødselsdag med hans og min familie. En super hyggelig søndag med brunch og fynsk brunsviger. Mmh

imageJeg har set den smukkeste udsigt, mens jeg har været alene hjemme i 3 dage, da Mark har været på træningslejr. Det er stadig utrolig mærkeligt for mig at være alene hjemme, når jeg er så vant til altid at have Mark omkring mig, men det er nu også meget rart.

imageJeg udgav en video i samarbejde med Smashbox, og det er nok en af de videoer, jeg er allermest stolt af. Se den her.

imageJeg har været til et lækkert og flot Bianco event (se her), hvor vi måtte vælge et par sko. I skal glæde jer til at se dem, jeg valgte!

imageJeg har syndet og spist frokost på Cocks ‘n Cows med Cana. Det var super hyggeligt lige at hænge ud udenfor kontoret og bare sludre.

imageJeg har skrevet et indlæg om snyd ved at redigere sin billeder. Det var utrolig populært, og der var lidt delte meninger. Hvad syntes du? Læs eller genlæs det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TASKEN DER HAR PLADS TIL ALT (UDEN AT VÆRE FOR STOR)