UGEN DER GIK #9

JEG KAN PRALE AF … #3

image

AFFILIATE: ASOS HAT (her) | VILA BLUSE (her) | VILA BUKSER (her) | ASOS BÆLTE (her) | TAMARIS SKO (similar)

Jeg startede for et lille års tid siden på en (faktisk to) serie(r) her på bloggen, der hedder “Jeg kan prale af” og “Jeg kan ikke prale af”. Efter 2 omgange af hver gik det i stå, fordi jeg løb tør for ting af prale og ikke prale af, men nu er jeg tilbage med prale-hatten på, for jeg har masser at prale af nu. Måske bliver det her indlæg lidt for narcissistisk og “se hvor god jeg er”-agtigt, men altså.. Mon ikke det går. Det bliver i hvert fald en lille opsummering på mit liv. Og jeg tænker også, at det er en god måde for jer at lære mig bedre at kende på.

Læs også: Jeg kan prale af #1 og Jeg kan prale af #2

Jeg kan prale af … at jeg lige nu står i en drømmesituation, hvor jeg skal vælge mellem to fantastiske muligheder for bloggen og min fremtid … at jeg har færdiggjort min bacheloruddannelse og stadig har en fest over det … at jeg endelig er ved rigtigt at finde mig selv … at mine læsertal er højere end nogensinde før lige nu. 17.000 forskellige mennesker læser med! Holy fuck … at jeg er min egen chef … at jeg er virksomhedsejer … at jeg har en fantastisk kæreste og familie, der støtter mig i, at jeg springer ud i det her blogger-eventyr … at jeg snart runder 10.000 følgere på Instagram @frederikkeegel. Følger I med? … at vi snart er helt færdige med lejligheden. Og SÅ kommer der housetour! Kæft et show … at jeg skal filme noget sjovt med en tv produktion i dag … at jeg har arrangeret en middag med alle mine dejlige damer i aften … at jeg vil gøre mig klar med nyt (sponsoreret) make-up i dag … at jeg har (ikke-sponsoreret) Chokos i skabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGEN DER GIK #9