Hjem MODE VIDEO: SE MINE SENESTE KØB HER

VIDEO: SE MINE SENESTE KØB HER

af Frederikke Egel

Som I ved, så er jeg en meget shoppe-glad pige, der jævnligt viser mine nye ting frem her på bloggen. Nogen gange er jeg så heldig, at det er i samarbjede med brands, og andre gange er det noget, jeg selv har været ude og købe, fordi jeg bare ikke kan lade være… #shopaholic, I know! Da jeg ikke altid selv kan holde styr på mine ting, har jeg lavet en hylde i min garderobe udelukkende til mine nye køb, så jeg er sikker på, at jeg får dem brugt, inden jeg glemmer dem, så derfor tænkte jeg, at jeg kunne vise jer, hvad der ligger på den hylde netop nu. Og det har jeg gjort i en video i stedet for i et indlæg. Jeg viser blandt andet denne jakke og denne jakke, denne t-shirt og disse bukser og taske samt en maaaaasse andet. Jeg håber, at I synes om videoen. Se den her og følg mig på youtube her.

PRODUKTER VIST I VIDEOEN I RÆKKEFØLGE:

Object ‘Don’t Worry’ t-shirt
Noisy May bukser
Public Desire støvler sort her og khaki her
Vero Moda bomberjakke
Vero Moda strik
Munthe nederdel
Munthe top
Public Desire støvler
Vero Moda t-shirt
Vila bukser
Gina Tricot bluse
Vila bluse
Gestuz nederdel
Gina Tricot t-shirt
Vero Moda bomberjakke
Soon støvler
Noisy May jakke
Adax taske
Gestuz kimono
Clarks støvler
Kryh smykkker

You may also like

3 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Nej, Soon har desværre ikke webshop endnu, men når de har, så skal jeg nok skrive om det, for jeg er ret vild med deres sko!

Svar
Alberte 30. november -0001 - 0:00

Jeg er vild med jakkesæt bukserne fra vila! Hvad størrelse har du?

Svar
Ida B. 30. november -0001 - 0:00

Rigtig fine ting! Jeg er især vild med gestuz kimonoen. Har du ikke link til soon støvlerne?

Svar

Skriv en kommentar