Hjem PERSONLIGT VIDEO: 10 RANDOM FACTS + DEMONSTRATION

VIDEO: 10 RANDOM FACTS + DEMONSTRATION

af Frederikke Egel


Hey guys. Åh, det her er en liiiidt grænseoverskridende video for mig at dele. Jeg deler nemlig 10 rimelig random facts om mig, som jeg er sikker på, at I ikke vidste i forvejen. Og ikke nok med det, så demonstrerer jeg også nogle af disse random facts… Og det er ikke kønt! Så hvis du vil have dig en godt grin, undre dig lidt, eller bare lære mig bedre at kende, så skal du tjekke den her video ud. Og huske at følge mig på Youtube her. PS: det mærkeligste sker til sidst i videoen!

Læs også: 10 facts fra min mor og søster og 10 facts om mig

You may also like

3 kommentarer

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Hej Ann,
Tusind, tusind tak for din søde kommentar. Du har lige reddet MIN dag! <3
Hvor træls at du skal opereres igen. Det er aldrig sjovt. Men op med hovedet! Operationen skulle gerne gøre det hele meget bedre om noget tid, og så vil du være glad for det.
Tak fordi du læser med og tog dig tid til at kommentere!

Svar
Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00

Det er jeg så glad for at høre. Tusind tak <3 Og fedt du også nyser. Hahaha

Svar
Ann 30. november -0001 - 0:00

Hej Frederikke! Ååårh hvor jeg elsker at tjekke ind på din blog og blive smittet af en masse god energi! Du er simpelthen så jordnær og du har den fedeste selvironi – jeg er vild med det!
Jeg er selv blevet opereret for en meniskenskade tilbage i december, og har i dag fået den kedelige melding om at skulle opereres igen… Jeg har hængt med hovedet hele dagen, men din video formåede alligevel at få mig til at grine – så TAK for det! Og tak for en mega fed blog! Du er inspirerende på så mange punkter!

Svar

Skriv en kommentar