ROSEGOLD BOMBERJAKKE

"HAR DU FÅET LAVET LÆBER?"

imageHar du fået lavet læber?” ? er et spørgsmål, jeg er blevet stillet blot 2 gange de sidste 4 måneder, hvilket er et ret lavt antal gange, når man tænker på, at jeg til det spørgsmål kan svare: “Ja, det har jeg“.

Tilbage i maj måned besluttede jeg mig for, at jeg ville have lavet læber. Nej, ikke læber i den forstand, at de skulle være større og mere strutmund-agtige (som I nok også kan se på billeder, at de ikke er), men læber i den forstand, at der skulle være mere symmetri meller min over- og underlæbe, da min overlæbe altid har været mindre end min underlæbe. Som I kan se på før-/efterbilledet ovenover, så forsvandt min overlæbe ret meget, når jeg smilede stort (hvilket jeg gør utrolig meget og flere hundrede gange i løbet af en dag), hvorfor mine tænder og tandkød kom ret meget frem. Det er aldrig noget, jeg har ladet mig påvirke af, eller noget der har genereret mig som sådan, men jeg kunne bare mærke, at jeg gerne ville have lavet den lille ændring, nu når jeg havde mulighed for det. Nogle gange kan de små ændringer gøre den helt store forskel for ens selvværd og egen selvfølelse, og det må jeg erkende, at det har i dette tilfælde. Mer rend jeg troede, at det ville. Jeg har ikke nogle komplekser med mig selv eller mit selvværd, så jeg blev lidt overrasket over, hvor meget denne lille ændring har gjort for min tilfredshed med billeder af mig selv. Jeg har altid været super tilhænger af, at man får foretaget de ændringer, man mener er nødvendige, hvadenten det er tænder, læber, bryster osv. At nogle mennesker ikke kender grænsen (efter min mening), har jeg også diskuteret i dette indlæg omkring redigering af billeder, men nu følte jeg, at jeg var ‘stor’, moden og fornuftig nok til at træffe denne beslutning, som var baseret på min egen følelse og ikke med påvirkning fra nogen andre.

Som I kan se på billederne, så er der ikke en betydelig stor forskel på selve størrelsen på mine læber. Jeg har fået lagt Juvederm Ultra 3 filler i overlæben, således at læben ikke forsvinder helt, når jeg smiler, og så jeg fik lidt mere volumen, så der var mere læbe, når jeg smilede. Og ikke smilede for den sags skyld. Og så har jeg fået lidt i underlæben for at matche volumen. Og hold nu kæft, hvor er jeg glad for min beslutning!! Jeg elsker at kigge mig i spejlet, påføre læbestift, tage selfies og se billeder af mig selv med mine nye læber. Det er ikke sikkert, at I kan se forskellen, men det kan jeg, og det er faktisk dét, der er hele pointen med mit indlæg. At jeg har fået lavet læber, fordi det betød noget for mig, og ikke for andre. Og jeg er mega glad og tilfreds med, at det kun er 2 mennesker ud af ALLE mine venner og familiemedlemmer, der af sig selv har kunne se, at jeg har fået lavet læber. Når jeg har fortalt folk det, så har de kunne se det med det samme, men hvis jeg ikke har sagt noget, så er der ingen, der har bemærket det, og det var lige præcis det, jeg bad om, da jeg lagde mig på briksen hos Mitte.

Mitte er den dygtigste, mest lyttende og forstående kvinde, jeg har mødt, og hun var SÅ tryg at være inde hos. Hun vidste præcis, hvad jeg snakkede om, da jeg fortalte hende om mit ‘problem’, og så tog hun nogle billeder og analyserede mit ansigt for at se, hvordan hun skulle fordele filleren. Jeg fik det lavet med Juvederm Ultra 3, og min behandling kostede 3500kr. Mitte har sit egen klinik, der hedder Alfa Omega Klinikken og ligger på Højbro Plads 21 i indre København, og jeg kan og vil varmt, varmt anbefale hende til alle, der overvejer at få foretaget nogle små forbedringer. Hun kan lave stort set alt derinde og er så dygtig til at analysere folk, så man får den rette behandling. Jeg er i hvert fald ovenud lykkelig.

imageimage

5 kommentarer

 • Frederikke Egel

  Det holder i ca. 6-8 måneder, og så skal man friskes op. Desto flere gange man får det frisket op, desto længere holder det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Taaak, hvor er du sød! Jeg er også meget glad for det, må jeg sige! Og så glad for at I tager så godt imod! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Hvordan skal det vedligeholdes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Ja, Mitte er simpelthen så dygtig. Jeg er meget, meget glad for min beslutning. Tusind tak! Det glæder mig! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JosefineDO

  kan 100% sætte mig ind i din situation!! Synes virkelig det er flot, og ser meget naturligt ud, hvilket klart er det vigtigste. Fed blog forresten, har fulgt dig længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSEGOLD BOMBERJAKKE