Hjem MODE NOGET OM EN TILTRÆNGT WEEKEND OG DAGENS OUTFIT

NOGET OM EN TILTRÆNGT WEEKEND OG DAGENS OUTFIT

af Frederikke Egel

image imageimageimageAFFILIATE: VILA JAKKE (her) | VILA TOP (her) | GESTUZ NEDERDEL (similar) | SARENZA BOOTS (her)

På trods af at gårdsdagens indlæg egentlig også meget godt beskriver dagens følelser og manglende motivation, så er det i dag heldigvis lykkes mig at få smilet frem, afholde 2 møder, få skudt disse billeder og alligevel glæde mig lidt til i aften, hvor jeg skal mødes med mine gamle gymnasiepiger. Jeg ved ikke, hvad det er, men det er som om, at jeg trænger til at holde en rigtig god fridag, hvor jeg bare smider mig på sofaen og ser serier og spiser slik uden dårlig samvittighed over manglende blogging eller kalorieindtaget. Det er længe siden, at jeg har haft sådan en dag. Problemet er bare, at der er så mange ting på tegnebrættet, som jeg gerne vil have styr på og motivationen for det plejer at være i top. Men lige i disse dage er jeg lidt træt og demotiveret. Kender I det?

I morgen skal jeg filme hele dagen med Klara. Det glæder jeg mig til. Og så har jeg fri på søndag, hvor Mark og jeg bare skal slappe af og hygge, og så er jeg forhåbentlig på toppen fra næste uge, hvor der allerede nu er planlagt en masse spændende ting.

Dagens outfit består af biker boots fra Sarenza, Gestuz nederdel, Vila top og Vila jakke. Vila jakken har jeg næsten lige fået hjem, da jeg er sikker på, at jeg kommer til at rende i pels og læder hele vinteren, og det er jeg rimelig excited over. Især dét med pelsen. Denne jakke kan findes her og kommer i flere forskellige farver. Jeg har valgt den grå, da jeg synes, at den er mega cool og kan bruges til alle outfits. Nu vil jeg finde noget at spise, inden jeg skal cykle mod Vesterbro, hvor vi skal have en masse drinks i aften. Hvis I har lyst, kan I hoppe over på Snapchat og følge med under navnet: @frederikkeegel. God fredag aften!

You may also like

2 kommentarer

Satina Wandel 30. november -0001 - 0:00

Mega lækker jakke!

http://nouw.com/satinawandel

Svar
Cecilie Binau 30. november -0001 - 0:00

Er vild med jakken! Og super fint outfit<3

Svar

Skriv en kommentar