TITLER PÅ INSTAGRAM SOM ALLE HAR BRUGT

FILMANBEFALING, EFTERMIDDAGSBIO OG NOGET OM SELVVÆRD

Min uge kunne næsten ikke starte på bedre vis, end den gjorde. Jeg var inviteret i biografen for at se den nye fantasy-film Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children, der har præmiere i dag d. 29. september. Der var linet op med bobler og popcorn, da vi ankom hos FOX Production på Christianshavn mandag eftermiddag, og jeg greb med det samme den pose, der så mest fyldig ud, og så var jeg klar til at se den film, som vi ellers kun havde fået meget sparsom information omkring. Jeg var ret excited!

Uden at afsløre for meget om filmens handling, da jeg synes, at I selv skal tage ind og se den i weekenden, så handler den overordnet set om hovedpersonen Jacob, der i jagten på at få svar på sin farfars død, kommer til et parallelunivers, hvor han møder 11 børn, der bor på Miss Peregrines børnehjem. Fælles for disse børn er, at de er sælsomme, hvilket betyder at de har nogle forskellige træk eller evner, der gør dem unikke og anderledes på hver deres måde. Nogle ret vilde og seje evner! Én er usynlig, en anden kan flyve, en tredje har bier i sig osv. Lige netop dét twist synes jeg klæder filmen rigtig godt, fordi det sætter fokus på, at alle mennesker er forskellige og unikke på hver deres måde. Filmen tager en drejning, da dette parallelunivers overtages af nogle monstre, der vil spise børnene, og nu er det Jacobs opgave at finde ud af, hvad hans særlige evne er, så han kan redde børnene.

Hele omdrejningspunktet omkring filmen og til dels nok også dens pointe er (efter min fortolkning), at man skal elske dét, man har/kan og værdsætte det unikke ved sig selv. Og det er et budskab, jeg går rigtig meget ind for, da jeg selv mener, at det er utrolig vigtigt at hvile i sig selv og være glad for den, man er. Det smukkeste ved et menneske er, når de hviler i sig selv og har stolthed og selvværd nok til at embrace og være glad for ens evner og personlige træk. Det er Emma fra filmen et fantastisk eksempel på, og hun minder mig faktisk lidt om Noora i den populære norske serie SKAM. Begge piger er vanvittigt smukke og hviler utrolig meget i sig selv.

Filmen er instrueret af Tim Burton, der er en af mine favoritinstruktører, når det kommer til fantasy-film. Jeg har ikke set alle hans film, da jeg har en tendens til at se mere pladderromantik end fantasty, men hans film fra 2012, Dark Shadows, er en af mine yndlingsfilm, både fordi den er vildt god, men også fordi det var den film, som Mark og jeg så på vores første date, så den har en særlig betydning for mig – og dén har været udgangspunktet for min glæde over fantasty-film, hvor man skildrer verden og menneskernes problemstillinger på en helt fantastisk måde.

Nu vil jeg ikke forsøge at bilde nogen ind, at jeg har særlige evner, eller at jeg er mere speciel en andre er, men jeg vil da lige minde jer om, at jeg forleden delte denne video, hvor jeg afsløre 10 meget mærkelige facts om mig selv, og så viser jeg jer 3 mææærkelige ting, som jeg kan. Uden at vide hvorfor, jeg kan dem. Men jeg synes, at det er pisse grinern, og jeg kunne også forstå på jer, at I havde nogle mærkelige ting, som I undre jer over, hvorfor I kan. Til det vil jeg bare sige; embrace it! Og vær stolt over det! Og over den I er.

Hvis I skulle have lyst til at dele nogle mærkelige informationer eller tricks, som I kan, så læser jeg dem meget gerne i kommentarfeltet eller på Instagram under hashtagget #staypeculiar, og ellers vil jeg bare opfordre jer til at tage ind og se filmen. Den er, bund ærligt, virkelig god! Se selv traileren her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TITLER PÅ INSTAGRAM SOM ALLE HAR BRUGT