FILMANBEFALING, EFTERMIDDAGSBIO OG NOGET OM SELVVÆRD

DEN DER PELSJAKKE OG WEEKENDPLANER

imageAFFILIATE: SAMSØE SAMSØE PELSJAKKE (her) | VILA STRIK (her) | VERO MODA BUKSER (her) | PUBLIC DESIRE STØVLER (her) | DEPECHE TASKE (her)

Godmorgen guys. En lille liveupdatering fra sofaen i stuen. Mark og jeg har lagt os ind for at se lidt film, inden vi skal gøre os klar til hans kamp i eftermiddag, så jeg tænkte, at jeg lige ville smide lidt link og info på ovenstående billeder, da de var rimelig populære på mine sociale medier i går. Jakken er fra Samsøe Samsøe og kan findes her. Den er fuldstændig, vanvittig, insane lækker. Hold nu k***!!! Jeg glæder mig  meget til, at jeg skal rocke den hele vinteren! Den har den flotteste dybe grønne farve, men den kan også fåes i blå her. Jeg har min i str. 38/M, og den passer perfekt. Den er lidt kortere i ærmerne, og det synes jeg bare gør den endnu mere eksklusiv at se på. Damn.. Nå, men til noget af det andet også. Haha. Udover min nye jakke, så havde jeg også mine nye sko fra Public Desire på og min nye strik fra Vila. Begge dele er jeg allerede kæmpe fan af, og jeg synes, at outfittet er virkelig lækkert her til efteråret.

I dag skal jeg som sagt til Ølstykke for at se Mark spille kamp. Det er min faste pligt som håndbold-frue i weekenderne. 😉 Ret heldigt at jeg så også godt kan lide at se det. Haha. Hele Marks familie kommer og kigger i dag inklusiv lille Cæsar (Marks gudbarn på 8 måneder). Ham er vi så heldige, at vi skal passe i morgen, og det bliver den hyggeligste lille udfordring at have ham på besøg. Så nu må vi se, hvordan det kommer til at gå. Hihi. I kan evt. følge med på min Snapchat ‘frederikkeegel’ eller på min Instagramstory @frederikkeegel. PS: Husk lige at følg mig på Instagram og få jeres venner til det, så jeg kan runde de 10.000 følger her i weekenden!!!! Ihhh. Det ville være SÅ sejt!

PS: Der er ikke så mange stk. tilbage af jakken, så skynd jer at købe den, mens I kan – I vil ikke fortryde det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILMANBEFALING, EFTERMIDDAGSBIO OG NOGET OM SELVVÆRD