BABYPASNING GIK GODT I GÅR

UGEN DER GIK #11

Så er det blevet tid til endnu et lille tilbageblik på den forgange uge. Det har været en utrolig travl uge med en masse spændende planer. Især har jeg haft rigtig travlt med at spise en masse mad. Det er lige gået op for mig, hvor meget usundt mad jeg egentlig indtager i løbet af en uge. Det er ret skræmmende.. Jeg har bl.a.:

imageVæret i eftermiddagsbio og set denne film. Vildt god film og vildt lækkert med popcorn om eftermiddagen.

imageBesøgt min gamle arbejdsplads, Sankt Annæ 8, på Christianshavn. En af mine absolut bedste arbejdspladser, og jeg kan helt komme til at savne mine tjener-tider alene på grund af dem! Dét må I prøve, hvis I nogensinde kommer på Christianshavn. Eller Nørrebro (Restaurant 20A). Eller Østerbro (Restaurant Nr. 18). De er over det hele, og det er med god grund. Hihi

imageVæret til kagesmagning med hele Andedammen i forbindelse med Maja Vases nye dessertkogebog. SÅ SÅ SÅ lækkert jo!!

imageSiddet i ladet på Cecilies smarte cykel og lånt hendes søns cykelhjelm. Tak for lån Elliot!

imageFilmet lookbook med Klara til vores Youtubekanaler. Jeg er nu ved at redigere den, og I skal glæde jer så meget til at se den på søndag! Wee..

imageHar selvfølgelig været i Ølstykkehallen og se Mark spille håndboldkamp. De vandt heldigvis! Yes!

imageVæret med til at lancere XELLENCEs nyeste produkt, vores Nutri Moist Lip Conditioner – den lækreste og blødeste læbebalsam. Mmh. Læs mere om den her.

imageJeg har spist mere kage,,. Verdens bedste kage. Sammen med søde Jacqueline på Bertels Salon. Shit man. Vores kontor ligger liiiiidt for tæt på det her sted.

imageJeg har fået en masse nyt tøj. Fucking fedt tøj, hvis jeg selv skal sige det. Av!

imageMark og jeg har prøvet kræfter med forældrerollen, og det gik skide godt! Læs selv her.

Det har været en helt fantastisk uge, men når jeg ser tilbage på min madindtag  (og det her er bare dét, jeg har billeder af!!), så er det jo skræmmende, så meget usundt mad jeg indtager. Føj. Det skal der ændres på (det sagde jeg også for en måned siden…). Men NU gælder det. NU NU NU.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABYPASNING GIK GODT I GÅR