UGEN DER GIK #11

CAMELCOAT OG BAMSET STRIK

imageAFFILIATE: VILA JAKKE (her) | VILA STRIK (her) | VILA BUKSER (her) | SHOE BIZ SKO (her) | MYSISTERS TASKE (her)

Ad, hvor er det blevet koldt! Fy for den lede! Da jeg hoppede på cyklen 7.30 i morges, var det bidende koldt og stadig halvmørkt at cykle afsted. Jeg er altså ikke fan. Og udsigterne til bedre vejr er sådan ca. 7 måneder herfra.. Men okay. Én af fordelen ved efteråret og dette vejr er, at man kan hoppe i nogle af de lækreste outfits, hvis du spørger mig; lækre bamsede strikke som denne, pæne jakker som denne og vinterstøvler som disse. Se, dét er jeg fan af!

Ovenstående outfit er fra i dag, hvor jeg har holdt møde med min revisor og været på arbejde med XELLENCE. Jeg har cyklet frem og tilbage fra Vesterbro, og jeg har fint kunne holde varmen i det. Jovist, det har da været koldt sådan generelt set, og jeg har da haft kolde fingre og kinder, men jeg har på intet tidspunkt frosset på kroppen takket være sammensætningen af strikken og jakken. Så hvis du trænger til noget at putte dig i og samtidig holde dig varm, så kan jeg anbefale begge dele. Desuden er begge dele jo bare sindsygt flotte. Og billige. Jakken koster 350kr her og strikken koster 380 her. Det er lige til at klare!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGEN DER GIK #11