CAMELCOAT OG BAMSET STRIK

DAGENS OUTFIT PÅ FARTEN

imageAFFILIATRE: SAINT TROPEZ JAKKE (her) | BIANCO STØVLER (her)

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg er glad for pelsjakker. Og bomberjakker. Og jakker generelt. Men pelsjakker og bomberjakker er der altså noget særligt over, og jeg vil næsten ikke afsløre for jer, hvor mange af den salgs jakker, jeg ejer. Det er i hvert fald ikke under 20… Så ja, jeg hoppede igen i dag i en forholdsvis ny pelsjakke fra Saint Tropez, som jeg er rigtig glad for. Den har den flotteste beige farve, der får den til at se super eksklusiv og elegant ud. Den er lidt en modsætning til denne jakke, som er mere rå og chic. Jeg er kæmpe fan af begge dele, og jeg elsker at mixe det elegante med det rå i mine outfits. Jeg skulle nødig føle mig som en dame eller en prinsesse. Haha. Jakken er den perfekte overgangs/efterårsjakke. Jeg vil nok ikke kalde det en vinterjakke, men med en god trøje under, så kan man sagtens holde varmen længe endnu. Jeg tog den endda af, da jeg cyklede i morges, fordi jeg fik det for varmt i dette tøj. Jakken kan findes hos Boozt her.

Sandra og jeg sidder netop nu i bussen på vej til Nørrebro, hvor vi skal til et event. Må I have en god aften.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAMELCOAT OG BAMSET STRIK