Hjem RANDOM EN MÆRKELIG FREDAG

EN MÆRKELIG FREDAG

af Frederikke Egel

imageWeekenden er langt om længe kommet, og selvom jeg før har udtrykt, at der ikke er verdens største forskel på mine hverdage og weekender, så er der alligevel en anden ro over disse dage, end der er over de travle ugedage. Særligt hvis man kigger på mailindbakken.. Og denne weekend er lidt uforklarligt tiltrængt.

Jeg går nemlig på weekend med en mærkelig følelse i kroppen…. En lidt utryk følelse. Jeg har hele dagen rendt rundt til hyggelige arrangementer i forbindelse med pressedagene. Det har ikke været synderligt travlt, da jeg selv har valgt, hvad og hvor meget jeg vil deltage i. Men hen over eftermiddag begyndte jeg at ryste i hele kroppen. Altså sådan nærmest skælve.. Det var ikke bare min hænder, eller fordi jeg lige var kold. Det har jeg nemlig slet ikke været i dag.. Det kom bare? Sådan ved 11-12-tiden og varede indtil omkring kl. 15.30, hvor jeg kom hjem og satte mig i sofaen.. Jeg vil mene, at jeg har spist nok i løbet af dagen. Rigeligt endda. Yoghurt, avokadomad med æg, chokolade, en lille wrap, drukket vand, kaffe og lemonade. Alt dette er indtaget mellem kl. 9-15..

Der er ikke noget nu, men jeg er lidt utryg ved det og vil lige være obs på min krop i løbet af weekenden. Selvom der er travlt. Måske jeg er lidt stresset. Måske jeg bare er træt. I hvert fald turde (eller ville) jeg ikke blive alene hjemme i dag, så lige nu sidder jeg i Ølstykkehallen, da Mark skal spille kamp i aften. Og hvis de vinder, skal de videre i byen. Det ved jeg ikke lige, hvor gearet jeg er på. Da jeg også skal i byen i morgen. Til min venindes fødselsdag. Og på søndag skal til børnefødselsdag. Puh. Nu må vi se, hvad jeg kan holde til.

I hvert fald må I have en dejlig fredag aften.

You may also like

1 kommentar

Sophie 30. november -0001 - 0:00

Hej Frederikke,

Ikke rar reaktion. Jeg kender dog godt den der følelse, og den kommer typisk hos mig, hvis jeg har for mange planer og dermed meget i hovedet.
Det har måske i dit tilfælde været en lille stress reaktion, sådan kunne det godt lyde på dine symptomer, men vil selvfølgelig ikke sidde og spille klog eller noget
Om ikke andet håber jeg da, at du får det bedre, og ikke oplever sådan en ubehagelig oplevelse igen.<3

Svar

Skriv en kommentar