EN MÆRKELIG FREDAG

OUTFIT OG VIDEOSPØRGSMÅL

img_1928 img_1932 img_1948 img_1933 img_1925

AFFILIATE: VILA JAKKR (her) | GESTUZ T-SHIRT (her) | GAMLE BUKSER (similar) | TIMBERLAND STØVLER (her)

Så blev det tid til endnu et outfit her på bloggen. Et outfit jeg er gået hen og blevet ret glad for at hoppe i. Dels fordi det ser cool ud sammen, men også fordi det udelukkende består af behagelige items, der er virkelig rare at have på. Min jakke har været yderst efterspurgt især på min Facebookside, hvor jeg delte et billede tidligere på måneden, så nu kommer der et direkte link til den her. Den er så lækker, og jeg virkelig glad for den. Den kan desværre ikke tage prisen for årets varmeste jakke, men jeg har bare taget en strik under. Og mine varme støvler fra Timberland på. Og så går det rigeligt fint. Haha.

I dag har jeg været på XELLENCE kontoret, men i morgen står den på Andedamkontoret efter et møde. Jeg overvejer faktisk at filme en ‘Sådan redigerer jeg mine Instagrambilleder’-video til jer, inden jeg tager afsted mod mødet. Hvad tænker I om det? Vil I helst have det i billedeformat, eller er video fint? Jeg tænker, at det er nemmere for jer at se, hvordan jeg sådan rigtig redigerer mine billeder i en video, men giv gerne jeres mening til kende. Det samme gælder, hvis I har nogle ønsker til videoer. Er der noget, I gerne vil se mere af? Noget I ikke føler, at I har set endnu? Osv. I kan se de 5 apps, jeg bruger til at redigere mine billeder her.

Skriv en kommentar

  • Signe Malene

    Jeg kan smadder godt lide din blog! Jeg synes dog du posere for meget. Du er en lækker kvinde, og jeg føler ikke som læser, at det er nødvendigt at posere. Så en lille efterspørgsel på mere ‘naturlige’ billeder, end de opsatte. Det er for tydeligt, at det er en posering, og det synes jeg er synd. Du er lækker som du er, hvis det!
    Jeg føljger fortsat med, som jeg har gjort længe!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN MÆRKELIG FREDAG