OUTFIT OG VIDEOSPØRGSMÅL

5 INSTAGRAMPROFILER JEG STALKER

Hvis der er noget, jeg bruger Instagram mere til end at dele nøje udvalgte, redigerede og selvpromoverende billeder i håbet om, at folk vi tro, at jeg er mega nice, så er det at stalke andre mennekser, der gør præcis det samme. Jeg bruger, skræmmende nok, flere timer om dagen på Instagram både på selv at dele billeder, men også på at finde inspiration fra andre seje mennesker, der, baseret på hvad de udgiver sig for, ser sindsygt lækre ud. Og det er de mennesker, jeg vil give et lille shotout i min nye mini-serie af Instagramprofiler jeg stalker. Nogle af dem kender I måske i forvejen, nogle af dem er mine veninder, og nogle af dem vil være helt nye for jer, men jeg håber, at I kan finde nogle nye profiler at stalke.

@NikkiMarinus

imageMin seneste tilføjelse til stalker-kategorien er @nikkimarinus. Hun er den lækreste lille mus med den fedeste cool, rå og totalt chill stil, som jeg bliver vildt inspireret af. Hun tager de mest chilleren billeder og formår at redigere dem, så de ligner noget fra et cool skatermagasin. Ikke nok med at hun har en vildt fedt stil og et godt øje for cool billeder, så er hun også virkelig cute og smuk at se på. Jeg vil helt klart blive bedre til at tage lidt mere afslappede og tilfældige billeder, hvis jeg kan komme bare lidt i nærheden af hendes feed. Kan nogen fortælle mig, hvordan hun redigerer sine billeder?

@AnnabelPesant

imageDen næste på stalkerlisten er @annebelpesant, der har en lidt mere feminin og elegant tilgang til outfits, end jeg selv har. Noget jeg til gengæld godt kunne lære noget af, da jeg har virkelig svært ved at klæde mig på til familiefødselsdage og anstændige begivenheder. Chunky stølver, bomberjakke og choker til mormors 90 års, Frederikke? Aaarg.. Pink kjole og sandaler, Annabel? Tjek.. Alene hendes hår ville jeg gøre hvad som helst for at få..

@Claartjerose

imageNext up is @claartjerose, og hvis der er nogen, der kan gøre mig inspirationskåd, så er det hende. DAMN! Kender I det, når man finder en profil, der bare tiltaler en fuldstændig? Altså som i at det faktisk tendere til at være mere end blot stalking. Måske lidt forelskelse?! … Sådan har jeg det med hende. Jeg har fulgt hende i et års tid nu, og jeg bliver bare aldrig skuffet over hendes billeder. Tvært imod. Hendes feed bliver mere og mere lækkert for hvert billede, hun lægger op. Hun har lidt samme redigering som Nikki Marinus (eller så er det omvendt), men det er i hvert fald en redigering, jeg er ret stor fan af. Det ser bare så nemt og chill ud.

@AdrianaGolima

imageHvis vi lige skal snakke lidt om babes, spraglede farver og lækkert hår, så bringer jeg lige @adrianagolima på banen en gang. Hun besidder nemlig alle tre dele og bærer det med perfektion. Hvis nogen skulle få mig til at gå mere med farver i mine outfits, så er det hende. Især det første og det sidste billede giver mig farverig shoppelyst. F.eks. efter denne, denne eller denne strik. Hun er liiiidt for slank og har for lange ben til, at jeg sådan 100% kan relatere alt tøjet til mig selv, men inspiration dét får jeg!

@Miamiamine

imageSidste pige, jeg vil afsløre min stalking af har også verdens flotteste hår og de mest stilbevidste outfits. Det er nemlig @miamiamine. Hver dag giver hun mig lyst til at hoppe i høje hæle, en pencil nederdel og en strik, når jeg skal ind på kontoret, så jeg kan være totalt business-babe i lækkert tøj og med flot hår. Det er meget sjældent, at det reelt set er tilfældet, men lyst dét har jeg.

Jeg håber, at I har fået inspiration til at følge nogle nye piger på jeres Instagram. Jeg følger rigtig mange mennesker, og jeg elsker at opdage nye personer, jeg kan følge og blive inspireret af. Disse 5 er i hvert fald piger, der tiltaler min smag rigtig meget i øjeblikket. Hvem stalker I?

Skriv en kommentar

  • Fedt indlæg! Det er godt med noget insta-inspiration, kan aldrig få nok af den app:pp

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OG VIDEOSPØRGSMÅL