OG DEN FLOTTESTE REGNJAKKE

HER ER APP'EN, DER KAN GØRE DIT MØRKE BILLEDE LYST

imageFør og efter brug af effekt nr. 2

Et spørgsmål som jeg utrolig ofte bliver stillet er: “Hvordan redigerer du dine billeder?“. Et andet spørgsmål jeg utrolig ofte bliver stillet er: “Hvordan får du dine billeder så lyse?” Det første spørgsmål kommer der snart en video med, hvor jeg forklarer, hvordan jeg redigerer mine billeder step by step. Jeg tror, at en video vil gøre det nemmere for alle parter i forhold til at se, hvordan jeg skruer op og ned for styrkerne på de forskellige effekter, da nogle af mine billeder gennemgår en ret heftig proces. Haha. Den video skal jeg egentlig bare lige have filmet, og så kommer den op på min Youtube kanal.

Læs også: 5 apps til billederedigering på Instagram (som alle skal have)

Det andet spørgsmål er lidt lettere at svare på, da jeg faktisk bare bruger en app til det (som oftest). Hvis jeg er ude et sted, hvor der er dårlig belysning, der er blevet mørkt udenfor, der har været modlys, da billedet blev taget eller andet der gør, at billedet er blevet lidt for mørkt, så bruger jeg altid app’en Photowonder til at lysne mit billede op. App’en har 3 filtre/effekter, som jeg skifter mellem alt efter, hvordan jeg gerne vil have, at resultatet bliver:

untitledJeg bruger primært effekt nr. 2, der hedder ‘White’, da den giver mest lys til billedet og gør tonen lidt koldere end effekt nr. 1 ‘Natural’ gør. Samtidig ændrer den ikke alt for meget ved farverne, som effekt nr. 3 ‘Cool’ gør. Jeg har brugt effekt nr. 2 på dette og dette billede, og jeg har brugt effekt nr. 3 på dette billede. I kan godt se forskellen på effekterne, ikk? Nr. 2 er klart min favorit. DOG kan den godt have en tendens til at ‘blødgøre’ billedet en smule. Dvs fjerne nogle af detaljerne (især ved selfies, så der bruger jeg den aldrig). Jeg skruer den altid ned på 60-70% (ude til højre), og så justerer jeg yderligere lysning, kontrast, skarphed osv. i Instagrams egen redigering, inden jeg poster det.

Læs også: Titler på Instagram som alle har brugt

Nu gælder det vidste bare om, at I selv lige leger lidt med app’en, og så bliver den jeres bedste ven, når I er kommet til at tage et lidt for mørkt billede. Jeg håber, at I kunne bruge mit lille tip. Hvis I selv har nogle favoritapps eller tips, så smid dem gerne i kommentarfeltet! Husk at følg mig på Instagram, hvor jeg dagligt lægger nye billeder op @frederikkeegel.

Skriv en kommentar

  • Julie

    Tusinde tak! Så fandt jeg den rigtige 😁 Men så hedder det også photo Wonder i to ord 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Tak for sine fantastiske tip! Jeg glæder mig til videoen kommer! 😁 Jeg har prøvet at hente appen du snakker om, men der er flere der hedder photo Wonder 😊 Hvordan ser logoet for appen ud? ❤ Jeg kan heller ikke finde nogen app der hedder photowonder i et ord som du skriver det 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG DEN FLOTTESTE REGNJAKKE