Hjem RANDOM SLEEPOVER I STUEN, WEEKENDPLANER OG BAMSESTØVLER

SLEEPOVER I STUEN, WEEKENDPLANER OG BAMSESTØVLER

af Frederikke Egel

image imageEn tiltrængt weekend startede i går på bedste vis med lækker mad, sleepover i stuen og min elskede mand ved min side. Den her weekend har været mere tiltrængt, end mine weekender normalt plejer at være, da den seneste uges tid (plus lidt mere) har været yderst travl og et mentalt pres. Hvis jeg selv skal sige det… Så vi havde besluttet at tage i biografen i går for at hygge og komme lidt ud, men da vi begge kom hjem fra arbejde, var vi med det samme utalt enige om, at det bare skulle være en aften på sofaen i hinandens selskab. Jeg trængte til at ligge tæt med min mand, så det var allerhelst dét, jeg ville. Meeen det er lidt svært, når man ikke kan ligge ved siden af hinanden på sofaen, uden at den enes (læs: min) mås stikker ud over kanten og tyngdekræften derved trækker en (læs: mig) ned mod gulvet. Så vi besluttede at hente topmadras, dyner og puder ud i stuen for at ligge på gulvet og putte og se Smølferne 2. Verdens hyggeliste idé og bestemt noget jeg kan anbefale.

I skrivende stund ligger jeg stadig på gulvet i stuen med dynerne trukket over mig. Vi har lige spist sen morgenmad, da vi ikke har planer før sent i eftermiddag, hvor vi skal hjem til et vennepar. Mit bud er, at vi bliver her, indtil vi skal ud af døren. Jeg har faktisk iført mig mine nye støvler, som I måske så mig pakke ud på snapchat i går. Det er et par bamsestøvler fra UGG, som jeg har været så heldig at få i forbindelse med et samarbejde, som vi skal lave. Det skal I nok komme til at høre meget mere om. I mellemtiden kan I læse mit indlæg om bamsestøvler, hvor jeg har skriblet nogle af de største stereotyper ned, som jeg kunne komme i tanke om. Læs det her.

Nu vil jeg pakke computeren sammen og putte mig ind til min mand, som jeg har savnet i ugens løb.

image

You may also like

Skriv en kommentar