Hjem MODE (ENDNU) EN GOD RABATKODE

(ENDNU) EN GOD RABATKODE

af Frederikke Egel

image imageAFFILIATE: GARDENIA STØVLER (her) | SAMSØE SAMSØE JAKKE (her) | BRUG KODEN MSS20 FOR AT SPARE 20% PÅ BEGGE DELE

Jeg vil vove at påstå, at Boozt selv er udenom, at folk ikke køber noget til fuld pris på deres hjemmeside, når de flere gange om måneden kaster om sig med rabatkoder. Haha, men det er da bestemt ikke noget at brokke sig over. Som de fleste af jer nok ved, så elsker jeg et godt tilbud og har svært ved at styre mig, når jeg ser et. Jeg er den største 3-for-2-haj og tilbudsjæger, så det varmer kun mit hjerte hver eneste gang – og det er også derfor, at jeg altid tipper om det, når jeg ser en rabatkode eller gode udsalg.

Igen i dag, og kun i dag, har Boozt 20% rabat, og denne gang gælder det på ALT, når man shopper for over 999kr. og bruger koden: MSS20. Mine sko fra Gardenia er tilbage i et par enkelte størrelser her, men de advarer om ‘få på lager’, så skynd jer! Det samme gælder min elskede Samsøe Samsøe jakke, som der kun er én tilbage af i str. M her, og én tilbage i str. S her dog ikke med rabat. Jeg har både sko og jakke i mine almindelige størrelser (S og 39), hvis det hjælper nogle af jer. Denne jakke er til gengæld tilbage i alle størrelser, og den kan jeg altså virkelig også anbefale! Alle tre dele kan I spare 20% på, hvis I køber i dag. Ellers er der selvfølgelig 1000-vis af andre lækre items her.

You may also like

1 kommentar

Frederikke Egel 30. november -0001 - 0:00 Svar

Skriv en kommentar