Hjem PERSONLIGT NOGET OM AT VÆRE EN STOLT VENINDE | SANDRA WILLER

NOGET OM AT VÆRE EN STOLT VENINDE | SANDRA WILLER

af Frederikke Egel

1untitledSANDRA WILLER FOR MISSYA

Damn, hvor ville jeg ønske, at ovenstående billeder var mig selv i min nye undertøjskollektion, som jeg havde designet, men det kan jeg desværre ikke prale med. Til gengæld kan jeg prale med, at det er en af mine tætteste veninder, Sandra, der står bag både kroppen og designet af undertøjet, og shit hvor gør hun det godt! Sandra; Jeg er f*cking stolt af dig! Stolt over at have en så sej veninde som dig! Stolt over at jeg hver dag kan få lov at blive inspireret af dig, sparre med dig, og både være nabo OG dele kontor med dig! Du fortjener alt, hvad du gør, og du skal bare give den gas! Kun du sætter begrænsningerne, og jeg skal nok være der til at motivere, støtte og hjælpe dig hele vejen! Seriøst, du har designet sin egen undertøjskollektion for Missya!!! Du er for vild!

Jeg har været med på sidelinjen det sidste halve år, hvor Sandra har knoklet for at få det hele til at spille. Hun har haft en præcis idé om, hvordan det hele skulle være, så det passede til hendes person og brand, og hun har været meget specifik og nøjsommelig med detaljerne på alt undertøjet, og jeg må bare sige, at det er blevet bedre, end jeg havde turde regne med! Hun har gjort et fantastisk stykke arbejde, og alt undertøjet er helt perfekt og står mega skarpt. Jeg glæder mig til at købe det hele, når det rammer butikkerne 1. november!

Sandra har selv udgivet et indlæg omkring lanceringen og afsløringen af undertøjet her. Inden hun udgav det fik jeg lov til at læse indlægget igennem, og jeg måtte pænt sige til hende, at hun var alt for beskeden i sit indlæg. Og sådan er det ofte med Sandra. Hun er, ifølge mig, alt for beskeden omkring sin succes, talent og drømme. Hun praler aldrig, hun er aldrig bedre end nogen andre, og hun råber aldrig højest, og hvis der er nogen i verden, der fortjener de ting, hun opnår, så er det Sandra, og det må man fandme godt prale med! Så jeg skrev pænt til hende: “Du er alt for beskeden i dit indlæg skat! Du skal bare prale og være stolt. Det er fucking sejt! BRUG BLOKBOGSTAVER, SKRIV MED FED, BRUG ENDNU FLERE TILLÆGSORD, DER BESKRIVER, HVOR VILDT DET HER ER!” For det her er vildt! Og det er kun begyndelsen. Læs hendes egne ord her. Og husk at køb hendes undertøj fra d. 1 november!

You may also like

Skriv en kommentar