Hjem RANDOM HEY, FORRESTEN … #4

HEY, FORRESTEN … #4

af Frederikke Egel

imageREKLAME LINKS: SAMSØE SAMSØE JAKKE (her) | VILA STRIK (her) | VILA BUKSER (her)

Jeg er lige landet i sofaen efter en 10-timers dag på XELLENCE kontoret og tænkte, at jeg lige ville give jer en lille update på, hvad der er for nogle ting, der sker lige i øjeblikket, som jeg måske ikke får fortalt helt så meget om. Jeg har helt vildt travlt med en masse forskellige ting, så nogle gange glemmer jeg helt at fortælle om det, fordi dagene bare går så stærkt. Jeg kan ikke gå for meget i deltajerne endnu, men jeg vil gerne løfte sløret en lille smule. Og ellers generelt bare chit-chatte.

Forresten …

1. Er jeg blevet inviteret på pressetur til Marokko i november. Men jeg har desværre været nødt til at takke nej pga. en anden presserejse samtidig. #firstworldproblems #menlidttrælsalligevel 2. Er den anden presserejse en tur til Milano, som jeg rejser til i slutningen af i november. WHAT?! Der har jeg aldrig været! 3. Skal jeg også på en éndagstur til Antwerpen i november. Der har jeg heller aldrig været! 4. Knokler jeg i øjeblikket med at få styr på nyt design til bloggen. Ihhh!!! Jeg skifter hele tiden mening. Vil gerne prøve noget vildt med mit design, men jeg ved ikke, om det vil fungere. En grøn blog? Go/no go? 5. Er min elskede (og meget populære) grønne pelsjakke tilbage i str. S og M på Zalando her (reklame link). Men der er kun én af hver størrelse, så skynd jer! Jeg har min i str. S, og den kan sagtens gå an som vinterjakke. 6. Har jeg fundet ud af, at jeg har trukket en flad cykel 3 kilometer, fordi jeg ikke troede, at der var en cykelsmed i Ørestad. Jeg bor så lige overfor en……. #tumpe 7. Har jeg taget mere på de sidste to måneder, end jeg har tabt, selvom det var målet at gå på kur. 8. Savner jeg at kunne sidde ude på min altan og sole. 9. Har jeg fået UGG vinterstøvler i forbindelse med en kampagne, og jeg elsker dem! Jeg har endnu ikke gået med dem udenfor, så de fungerer indtil videre som smørbløde sutsko herhjemme. Ah! 10. Ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre med julekalender på bloggen i år. 11. Hænger det der blogdesign-halløj sammen med en stor beslutning, som jeg har truffet, som jeg har det utrolig godt med. 12. Lover jeg at lade være med at tease mere nu. Sry!

Læs tidligere Forresten indlæg #1, #2 og #3

You may also like

Skriv en kommentar