MINI GETAWAY MED PIGERNE

FARVEL OG TAK FOR NU

imageI har måske bemærket, at jeg har gået og teaset med, at der sker en masse spændende ting i øjeblikket foruden min tilvænning til det selvstændig liv som fuldtidsblogger? Well, på tirsdag sker det, og jeg er SÅÅÅÅ spændt!

Det er nemlig med blandede følelser, at jeg kan meddele, at jeg stopper med at blogge hos BloggersDelight. Jeg stopper selvfølgelig ikke med at blogge for good, da det her jo er det, jeg brænder allermest for, men min blog vil ikke længere være at finde hos BloggersDelight. Hvad der skal ske, og hvor jeg skal hen, vil jeg lade vente på sig lidt endnu, men jeg glæder mig. Og det bliver så fedt. Og jeg er sindsygt stolt over det kapitel, som jeg nu skal til at påbegynde!

På det her tidspunkt sidste år opsagde jeg min kontrakt hos BD, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt. På daværende tidspunkt havde jeg lige fået mit studiejob hos XELLENCE, som jeg var ved at vænne mig til, jeg studerede fuldtid på min bacheloruddannelse, og jeg skulle til at skrive min afsluttende bacheloropgave. Det blev derfor en for stor mundfuld for mig at smutte fra de trygge og vante omgivelser i BD, hvor der altid er styr på sagerne. Jeg skrev derfor under på en ny kontrakt, og vi fortsatte vores samarbejde. Nu er jeg dog mere klar end nogensinde til at tage sagen i ‘egen’ hånd og give den gas med bloggen.

Min opsigelse skyldes primært, at jeg gerne vil prøve noget nyt med min blog og med mit brand, som jeg føler, at jeg er ved at have ret godt styr på. Jeg har været utrolig glad for min tid hos BD, og det har været et fantastisk springbræt og døråbner for min ‘karriere’ indenfor blogging. Der sidder nogle vildt seje og dygtige mennesker bag kulisserne, som jeg har været rigtig glad for at arbejde med. Men nu er det på tide, at jeg kommer ud og står på egne ben. Og jeg er så klar!

Bloggen vil forblive den samme. Og så ikke helt alligevel. Jeg føler nemlig, at jeg de sidste par måneder har fundet mig selv og min plads på ‘bloghylden’ endnu mere, og det vil jeg dyrker i endnu højere grad. Bloggen vil derfor tage en drejning mod at blive mere personlig og dagbogs-agtig, hvor jeg tager jer endnu mere med ind i min hverdag, mine tanker, mine overvejelser og mine beslutning, som jeg egentlig også gør nu. Bare lidt mere. Hvis I forstår? Jeg ved, at I – ligesom jeg – er tosset med mode, beauty og indretning, så det vil der stadig komme en masse af (og endnu mere bolig når jeg får vist jer vores fine lejlighed), men der vil også komme helt almindelige hverdagsting såsom dårlige dage, hurtige opdatering om et og andet, mindre ‘glansbillede’ indlæg, karrieresnak om det selvstændige liv, tips til hvordan man opbygger et brand, driver en blog og markedsfører sig selv og en masse andre ting. Der kommer et indlæg, hvor jeg forklarer mere om dette, men nu ville jeg i hvert fald lige inddrage jer lidt i, hvad der kommer til at ske de næste par dage. Jeg skifter officielt d. 1. november, hvor I vil kunne se min nye blog, som jeg håber, at I kan lide.

Jeg håber, at I allesammen vil hoppe med mig videre på eventyr. Under alle omstændigheder vil jeg i hvert fald takke jer for, at I gider at læse med, engagere jer, komme med råd og feedback til mig og ja, bare er verdens bedste læsere.

I kan stadig finde mig på alle disse kanaler:
Facebook: Frederikke Egel Blog. Instagram: @frederikkeegel. Snapchat: ‘frederikkeegel’. Youtube: FrederikkEgel.

Skriv en kommentar

 • Frederikke Egel

  Tusind tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Var det virkelig bare det? Useriøst og slet ikke noget der er værd at hype på den måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da rigtigt spændende, held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg elsker at følge dig og din blog, så endnu mere Frederikke – det vil jeg da bare glæde mig super meget til!! Kæmpe tillykke og held og lykke, altså!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Egel

  Ih, hvor er du sød! Tusind tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Pøj pøj. Glæder mig til at læse mere fra dig .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI GETAWAY MED PIGERNE