Hjem Uncategorized MAN MÅ IKKE GLEMME HINANDEN

MAN MÅ IKKE GLEMME HINANDEN

af Frederikke Egel

Med en travl og proppet hverdag, hvor der altid er fart på, og hvor man elsker det, man laver, kan det nogle gange være svært lige at huske at give sin partner nok opmærksomhed i løbet af dagen. Jeg må flovt indrømme, at det af og til sker, at jeg ubevidst får prioriteret at opdatere et godt selfie på Instagram eller dele sjove ting på min Snapchat frem for at sende en SMS eller kærlig tanke til min kæreste, Mark. Det sker, desværre. Og det sker nok lidt ofte… Det skyldes måske også, at jeg ved, at Mark ikke altid selv har tid til at modtage, eller sende for den sags skyld, den slags beskeder, da vi begge to er meget fokuseret på vores arbejde og hver især render til møder hele dagen. Så de beskeder, der bliver sendt er ofte af praktisk karakter mere end kærlig. Men nogle gange slår det mig, at vi faktisk kan gå en hel dag, fra tidlig morgen til sen aften, uden overhovedet at skrive sammen.. Så når vi har kysset hinanden farvel om morgenen, som vi heldigvis altid gør, fordi vi står op sammen og tuller rundt om hinanden, mens vi gør os klar samtidig, så er der først kontakt igen, når vi begge er hjemme fra arbejde, hvilket ofte er omkring kl. 21-22, da Mark træner håndbold 4-5 gange om ugen. Det er en lidt trist erkendelse og tanke, må jeg indrømme. Det hører heldigvis til sjældenhederne, at vi slet ikke skriver sammen i løbet af dagen, men det hører også til sjældenhederne, at der kommer en kærlig tanke. Det er aldrig ondt ment eller decideret bevidst, men det går nok bare lidt stærkt for os begge.

Men når jeg så kigger lidt på vores hverdag, og hvordan den hænger sammen, hvad vi hver især laver i løbet af dagen, og hvordan vi så er, når vi endelig er sammen, så er jeg alligevel ret glad for, at vi er så stabile, trygge og trofaste i vores 5 år lange forhold, at vi kan have hver vores liv, uden konstant at være afhængig af den anden persons opmærksomhed. For mig er det nok goals, når det kommer til et forhold, faktisk. At jeg stadig kan være pivforelsket, stolt, tryg, glad, føle savn, glæde og spænding samt have et stort behov at se min ‘mand’, når vi begge er hjemme efter en lang dag og mest af alt bare har brug for den anden persons omsorg. Når der så endelig kommer en romantisk besked, kærlighedserklæring eller betænksom gerning, så betyder den bare endnu mere, synes jeg.

Ligsom i dag, hvor Mark på en helt almindelig onsdag har inviteret mig ud at spise og i biografen bagefter. Se dét er jo bemærkelsesværdigt, vanebrydende og romantisk. Og dét glæder jeg mig helt vildt meget til. Så lille og simpel en ting. Men så længe man gør det sammen og uden alt for meget planlægning giver det bare helt ny energi. Så selvom vi indtil videre kun har udvekslet beskeder om praktisk ting i forhold til Marks fødselsdag næste weekend, så ved jeg, at vi begge to tænker på hinanden, savner hinanden og glæder os til en hyggelig aften i selskab med hinanden.

You may also like

4 kommentarer

LocoCoco 30. november -0001 - 0:00

Hvor ser i søde ud sammen! Godt indlæg ☺️

Svar
Ida 30. november -0001 - 0:00

Der er intet som spontane dates i hverdagen <3 <3 <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Tusind tak <3

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Nej, det er så hyggeligt <3

Svar

Skriv en kommentar