Hjem PERSONLIGT EN VENINDE IGENNEM TYKT OG TYNDT

EN VENINDE IGENNEM TYKT OG TYNDT

af Frederikke Egel

Årh, i dag skal jeg noget helt fantastisk! Faktisk lige om lidt, når jeg er hjemme fra min arbejdsdag hos XELLENCE, og jeg glæder mig helt vildt. Det lyder måske ikke som noget særligt for jer, men det er det for mig. Jeg skal være sammen med en af mine tætteste og bedste veninder igennem alle mine teenageår. Emilie. En pige jeg slet ikke ser nok alene grundet den undskyldning, at hun bor på Fyn og jeg på Sjælland… Hmm. Emilie er en pige som jeg har et helt særligt bånd til. En pige som jeg aldrig vil miste. En pige som jeg har delt utrolig mange oplevelser med .. Seriøse, pinlige, sjove og livsændrende oplevelser. En pige som jeg er vokset op med. En pige der har lært mig utrolig meget, og en pige der altid er der for mig. Man skal virkelig prise sig lykkelig, hvis man har sådan en pige i sit liv!

Som I måske kan se på collagerne, så har vi en del minder sammen. Vi har lavet alverdens ting. Så mange ting at jeg nærmeste glemmer den ene blot for at have plads i hukommelsen til den anden. Vores forhold startede egentlig, fordi vores fædre var venner, dengang i vores spæde teenageår, men det sagde bare klik med det samme, og siden da har vi hængt sammen. I tykt og tyndt. Vi har spillet professionel fodbold som hinandens bedste venner i mange år, vi har været i Spanien og Italien sammen, vi har rejst i Australien sammen, vi har delt kærestesorger, vi har fået nye fælles veninder, vi har været med til alle hinandens fødselsdage, galla, store begivenheder osv., vi har været væk fra hinanden i lange periode og alligevel er det altid det samme fantastisk venskab, når man så endelig ses og en masse masse andet. Hold kæft, hvor er jeg heldig!

Og hende skal jeg tilbringe tid med i aften. Lige om lidt. Og jeg glæder mig. Jeg ville ønske, at hun flytte herover, så jeg kunne være sammen med hende noget mere, så det vil jeg prøve at overtale hende til i aften. Wish me luck!

You may also like

Skriv en kommentar