Hjem SAMARBEJDER VLOG: EN DAG I MIT LIV

VLOG: EN DAG I MIT LIV

af Frederikke Egel

SPONSORERET INDLÆG

Så blev det tid til endnu en video på min Youtubekanal. Denne gang tager jeg jer med rundt i ‘en dag i mit liv‘, hvor I kommer med på arbejde i metroen, til et spændende morgenmøde, som jeg nu godt kan afsløre handlede om dette blogskift, I kommer med på kontoret, til frokost, til outfitshoot, til event og med hjem i min lejlighed. Der sker en hel masse, men det største fokus ligger på den computer, som jeg har med mig rundt i hele videoen; nemlig den nye Lenovo Yoga 900S tabletcomputer, som jeg den seneste måned har testet og nu giver min ærlige mening om i videoen.

Lidt info inden I ser videoen: den nye tabletcomputer fra Lenovo er en 2-in-1 computer, hvilket betyder at den kan mere end bare at være en almindelige computer. Hvis man vender skærmen 360 grader rundt, bliver computeren nemlig til en tablet med touch skærm og tabletsystem i stedet for en computer med tastetur. Jeg tester denne funktion flere gange i videoen, som I kan se, og selvom man tror, at det er lidt farligt, og at det kan ødelægge computeren, så er det skam meningen takket være urremhængslet, der gør det super let og ubesværet. Det er seriøst smart! Derudover vejer computeren ingenting, så den er vildt nem og let at sidde med i skødet eller have i hånden på farten, hvis man, ligesom jeg, ikke altid er i lige god tid. Haha. Udover at computeren har smarte funktioner og vejer mindre end min make-up pung, så er den virkelig også flot i designet og utrolig elegant at se på. Jeg har haft den rosaguld computer hjemme og teste, og selvom jeg normalt er en sølv pige, så er der noget varmt og chic over denne rosaguld.

Alt i alt, som I også kan høre i videoen, så er jeg meget begejstret for denne computer. Jeg må virkelig indrømme, at den får mig til at tvivle på, om min næste computer skal være en Mac, som jeg troede, indtil jeg prøvede denne… Hvis man skal være grov, så kan Macs computere jo ikke tilnærmelsesvis det samme, som denne kan, og jeg har aldrig oplevet en så stor tilfredshedsfølelse, som jeg havde med denne computer. Nu ved jeg godt, at jeg kun har testet den i en måned, og at der kan ske meget, og at Macs computere også er gode osv. osv., men jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god den er.

Nå, men det var vidst nok smøre for nu. Se videoen, få et indblik i min hverdag og vurder selv om computeren er noget for dig.

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Hej Simone,
TUUUSIND TAK for verdens sødeste kommentar. Den varmer mere end du aner! Især fordi de ting du beskriver, er lige netop det jeg stræber efter at opnå på mine kanaler, så det glæder mig helt vildt, at du opfatter det sådan! Kæmpe knus

Svar

Skriv en kommentar