Hjem PERSONLIGT MARK BLOGGER: 5 HURTIGE OM FREDE

MARK BLOGGER: 5 HURTIGE OM FREDE

af Frederikke Egel

Nå, så blev det vidst min tur. Efter lidt tvang og strategisk overtalelse fra Frede, har jeg endelig givet efter og laver nu mit første blogindlæg. Nogensinde. Det er nok mere Fredes stærke side end min, men nu har jeg sagt ja til at komme med 5 ting om hende, som jeg har bidt særlig mærke i. Forhåbentlig vil jer nye læsere lære hende lidt bedre at kende efter dette indlæg. Jeg vil i hvert fald påstå, at jeg kender hende godt efter at have været en del af hendes liv i 5 år.

En hurtig intro: Jeg hedder Mark, er (på torsdag) 28 år gammel og har været kærester med Frederikke siden januar 2012. Til daglig arbejder jeg som Senior Konsulent i Graduateland og spiller professionel håndbold. Jeg er oprindelig her fra Sjælland, men mødte Frede da jeg var på Fyn for at spille håndbold i et par sæsoner. Heldigvis for det! Nu bor vi i vores lejlighed i Ørestad.

Her kommer 5 hurtige om Frede:

Ødelægger sit tøj
Når Frede er nervøs, grubler over noget, koncentrer sig eller keder sig, så piller hun i syningerne i sit tøj. Og hun piller så meget, at der på over halvdelen af hendes bluser kan findes flere huller i ærmerne eller siderne… Nogle gange bemærker hun ikke engang, at hun piller i mit tøj, og så får hun altså et rap over nallerne! 😉 Det er en vane, vi arbejder på at bryde.

Master chef (not)
Frede er normalt meget engageret i de ting, som hun foretager sig, og hun synes altid, at det er hyggeligt at lave ting sammen, men når det kommer til mad og at bruge tid i køkkenet, så gør hun alt, hvad hun kan for at slippe. Toiletbesøg, blogindlæg, ondt i maven, telefonsamtaler med sin mor osv. Det er blandt andet derfor, at hendes livretter er noget så simpelt som pandekager og hotdogs. Nogle vil mene, at det er den perfekte kæreste. Andre vil mene, at det er lidt kedeligt at få det samme svar, hver gang jeg spørger, hvad hun vil have at spise: “Hotdogs?”, foreslår hun altid…

Et hyggedyr
Nok er Frede et utrolig selvstændigt menneske, der kan klare det meste selv, men hvis der er noget, hun elsker, så er det at være sammen med folk og hygge sig. Når hun er alene hjemme, så inviterer hun gerne gæster, og når jeg er hjemme, så er vi altid sammen om tingene. Pånær når hun blogger, og jeg spiller playstation.. eller vi skal lave mad. Men det bedste hun ved er at smide sig i sofaen med dyner og ligge tæt og putte. Det er nu også hyggeligt.

A- eller B-menneske?
Vi har diskuteret herhjemme, om vi begge er A- eller B-mennesker, men kan ikke helt blive enige. Vi holder begge af at sove længe og selv vågne, men hvor Frede er typen, der er frisk, så snart hun slår øjnene op og plaprer løs om alt muligt, som jeg slet ikke er vågen nok til at tage stilling til, så tager jeg det mere roligt, indtil jeg lige har fået min første kop kaffe. Derudover er jeg typen, der kan sove hvor som helst og når som helst. Det kan Frede ikke. Hun er altid længe om at falde i søvn, og jeg mindes kun 1 gang i vores 5 år sammen, at hun har sovet til eftermiddag. Mærkeligt. Hvad er man så? A- eller B-menneske?

Er den perfekte kæreste
Frede er den sødeste, smukkeste, dejligste, mest betænksomme, hjælpsomme, venlige, imødekommende, dejlige, lækre, sjove, kloge (tilføj selv flere positive tillægsord) kæreste, der findes, og jeg er så glad for, at hun ville tage på date med mig for 5 år siden, selvom hun var på krykker. Haha

 

You may also like

Skriv en kommentar