Hjem MODE VIDEO: MINE 5 FAVORIT VINTERJAKKER

VIDEO: MINE 5 FAVORIT VINTERJAKKER

af Frederikke Egel

FØLG MIG PÅ YOUTUBE HER

Så blev det endelig tid til det efterspurgte indlæg/video omkring vinterjakker. Det er efterhånden ved at være på tide at anskaffe sig en varm jakke, da kulden er taget til. Og ikke har tænkt sig at stoppe de næste 4-5 måneder, desværre. Så jeg kommer her med mit bud på 5 forskellige jakker, der både er varme OG flotte. Jeg har selv alle jakkerne i min garderobe, så jeg ved, at de er varme! Jeg har linket til alle jakkerne online, hvis jeg har kunne finde dem, og så kommer jeg med 3 alternativer, som også kunne være en lækker jakke. Som I kan se, så har jeg en svaghed for en bestemt farve, når det kommer til jakker, men jeg har forsøgt at finde lidt forskellige klassiske som alternativ. 😉

Jeg håber, at I kunne lide videoen. I må endelig sige til, hvis I har forslag til videoer, som jeg kan lave. Alt andet end challenges!

LINKS TIL VINTERJAKKERNE I RÆKKEFØLGE (affiliatelinks):

Jakke nr. 1: Samsøe Samsøe pelsjakke str. M her og str. M + L her

Alternativer:
1. Vila jakke her
2. SOL jakke her
3. Kiss The Sky jakke her

Jakke nr. 2: 5Preview bomberjakke her

Alternativer:
1. Mango jakke her
2. ASOS jakke her
3. Vila jakke her

Jakke nr. 3: Acne Sherling jacket her

Alternativer:
1. Only jakke her
2. Missguidede jakke her
3. SOL jakke her

Jakke nr. 4: Vila padded jakke her

Alternativer:
1. Mango jakke her
2. Noisy May jakke her
3. ASOS jakke her

Jakke nr. 5: Boohoo parka jacket lignende

Alternativer:
1. Boohoo jakke her
2. Glamorous jakke her
3. Vila jakke her
4. Khujo jakke her

You may also like

Skriv en kommentar