EN GAVE TIL JER: 10.000 GRATIS EOS LÆBEPOMADER

STORT TILLYKKE MIN SKAT

For lidt over 6 år siden stiftede jeg for første gang bekendtskab med den mand, der skulle vise sig at være mit livs kærlighed. Det vidste hverken han eller jeg den gang, og der skulle også gå 1,5 år, før det sådan rigtigt gik op for os. Nu, 6,5 år senere har vi været kærester i 5 år og har fejret hinandens fødselsdage sammen i 5 år. 5 år er virkelig lang tid, når jeg tænker over det, men tiden er fløjet afsted. I dag fylder Mark 28, og jeg kan slet ikke følge med.

Læs også: 3 år sammen og 4 år sammen

Jeg lærte Mark at kende, da han var 21, og vi blev kærester, da han var 23. Vi har været kærester i de bedste år i vores liv, hvor der er sket så utrolig mange spændende ændringer, som har gjort, at vi er her, hvor vi er i dag. Vi har klaret nogle af de sværeste og hårdeste ting, som et forhold kan udfordres på, herunder at være adskilt i 3 måneder pga. rejser, boet i hver vores land, afsluttet og påbegyndt studier, flyttet boliger, skiftet håndboldklub, skiftet jobs og mange flere oplevelser. Det hele har været med til at gøre os stærkere, og jeg har aldrig nogensinde tvivlet på, at vi kunne klare det. Ham og jeg. Sammen.

Læs også: The Story of Me and Mark

Det bliver desværre ikke den helt vildt romantiske fødselsdag med middag og bio, da Marks dag er booket totalt op med arbejde, praktiske ting og håndboldtræning, så jeg har booket min dag med events og arbejde. Til gengæld skal vi holde fødselsdag for ham på søndag, så jeg har i dag bestilt 50 boller hos bagere i Bilka. De har de bedste theboller – de helt bløde, gamle klassiske boller. Ikke i nærheden af at være sunde eller instavenlige, men de er fandme gode.

Afslutningsvis vil jeg bare sige til dig, Mark, min skat: stort tillykke med fødselsdagen. Tak for 5 fantastisk år, 5 fantastiske fødselsdage for dig. Jeg elsker dig overalt på jorden, og jeg glæder mig til at fejre dig hvert år resten af vores liv. Du er den bedste mand, der findes. Den mest betænksomme, kærlige, høflige, flotte og elegante gentlemand, der findes. Tak fordi du er dig, og tak fordi du er min!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAVE TIL JER: 10.000 GRATIS EOS LÆBEPOMADER