STORT TILLYKKE MIN SKAT

MIDDAG MED ZALANDO STYLE ICONS

I onsdags afholdte Zalando deres årlige awardshow kaldet Style Icons. Her hyldes Skandinaviens bedste modepersonligheder, og selvom jeg jo selvfølgelig mener, at jeg selv både skulle vinde Årets Rising Style Icon OG Årets Style Icon, så var det altså nogle andre ret seje damer, der var både nomineret og vandt. Årets Rising blev Tine Andrea, som jeg var helt besat af for nogle år siden, og Årets Stilikon blev Trine Kjær fra Trines Wardrobe. Derudover blev Julian Hernandez Årets Style Icon indenfor mænd.

Men selvom festens primære formål var at kåre ovenstående bloggere, så skulle der selvfølgelig også lidt fis og ballade til, og det gik der hurtigt i den, da Maria, Freja og jeg røg på pressevæggen. Som I måske kan fornemme. Haha. Det var en fornøjelse, at det hele ikke skulle være så højtideligt igen. Selvom jeg selvfølgelig også fik taget et noget opstillet billede. Men altså, der er vel plads til begge dele.

Jeg var iført min nye 5Preview sweater-dress og overknee støvler fra Unisa. And it felt good!

Skriv en kommentar

  • Mathilde

    Hej. Dit hår sidder SÅ fint her – knolden er helt perfekt. Kan du ikke fortælle/vise hvordan du sætter den? Det er en evig kamp for mig, at få den til at se sådan ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænkte præcis det samme ^ ;D Highlighter-goals!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORT TILLYKKE MIN SKAT