OUTFIT: PARKA JAKKE

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #10

For to år siden lavede jeg for første gang et meget utraditionelt og anderledes blogindlæg, som ikke var (eller ér for den sags skyld) særlig almindeligt blandt bloggere at lave. Jeg samlede 12 af de mest grimme og uheldige billeder af mig i ét indlæg… Normalt udvælger vi bloggere (og almindelige mennesker) jo de bedste billeder, som vi redigerer og sorterer til de billeder, der klarer cuttet og til sidst bliver delt på bloggen. Vi vælger de bil
leder, der fremstiller os på bedste vis, fremhæver
alle vores gode træk og får os til at se rige, tynde og unikke ud. Jeg er dog hverken rig, tynd eller unik, hvorfor jeg godt ville bryde det tabu og dele nogle af de mange, mange, mange (!!) grimme billeder, der bliver taget af mig, da jeg synes, at det er vigtigt at slå et slag for, at ‘vi bloggere’ altså også er helt almindelige mennesker, der kan være (virkelig) grimme. Lige så fotogen, som jeg kan være, lige så ufatteligt tudegrim kan jeg også være. Og jeg elsker det.. Men shit!

Det blev i løbet af et års tid til 9 af den slags ind indlæg, som I kan læse eller genlæse her, her, her, her, her, her, her, her og her.

Det er dog ved at være længe siden, at jeg har lavet sådan et indlæg, og jeg savner det faktisk lidt. Netop fordi jeg godt kan lide at være ærlig og vise, at jeg ikke er perfekt, overnaturlig eller bare stiller mig op foran kameraet, skyder 20 billeder, og så er de alle gode og delbare. Derfor vil jeg indføre de indlæg igen, så I, helt kvit og frit og på min bekostning, kan grine højlydt og få noget mere selvtillid.. Jeg indfører det som en lille serie her på bloggen, som jeg vil kalde: “DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER”. Og vi starter lige med et par stykker her:

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: PARKA JAKKE