Hjem BLOGGING & KARRIERE FREDAGSTANKER: HVAD MED YOUTUBE?

FREDAGSTANKER: HVAD MED YOUTUBE?

af Frederikke Egel

Nogle af de mest populære videoer på min youtubekanal er klart mine vlogs. Dem hvor jeg ikke har gjort ret meget ud af redigeringen, dem hvor jeg tager jer med bag om kameraet, dem hvor jeg er grim næsten hele videoen igennem, dem hvor I møder min kæreste, og dem hvor I ser, hvor triviel en hverdag, jeg egentlig også kan have. Og det er også klart nogle af de videoer, der er nemmest at lave mest, netop fordi de ikke kræver så meget redigeringstid og egentlig bare afspejler mit liv og min hverdag uden at have et fokus på enten tøj, make-up eller random facts. Men jeg laver dem ikke så ofte, da jeg er meget perfektionistisk omkring mit online materiale. Jeg har rigtig svært ved bare at ligge en video ud på Youtube, da jeg rigtig gerne vil have, at den er flot, gennemarbejdet og velovervejet. Men det virker bare ikke som om, at det altid er lige netop de videoer, der er allermest interessante/populære.

Altså, baseret på visninger, så skal jeg bare klappe i og begynde at filme nogle vlogs, der afspejler hverdagen og virkeligheden, som den er. Uden så meget redigering. Og uden at tænke så meget over, hvordan storyline er. Og personligt elsker jeg selv at se de videoer hos andre personer – især når det bare virker helt naturligt og hyggeligt at komme med rundt i deres liv, møde deres kærester, familie, venner eller andre ting, der afspejler deres liv og hverdag. Men hvis jeg nu dropper den flotte redigering synes folk så også, at det er spændende at se mit liv? Vil de gerne have det helt ufiltreret? Det er måske dét, jeg er mest i tvivl om. Det klassiske: “Er jeg interessant nok?“-spørgsmål. Både med og uden redigering.

Altså jeg har jo aldrig forsøgt at tegne et flottere eller mere elegant billede af mit liv, end det er. Det har i hvert fald aldrig været intentionen, men jeg kan bare godt lide arbejdet omkring at lave flot materiale – både i billedeform og videoform. Men det kan da godt være, at jeg skal arbejde lidt med mit perfektioniske gén og skrue ned for forventninger til, at mine videoer skal være redigeret som en prof. Altså, hvis hverdagsvlogs er noget, I har interesse for?

Jeg ved ikke helt, hvad pointen med dette indlæg var, men det var nogle tanker, der slog mig i dag, da jeg sad og kiggede min Youtube igennem. Og i og med jeg elsker at dele ud af min hverdag, giver det jo god mening at begynde at gøre det noget mere, hvis interessen er der for det.

You may also like

4 kommentarer

Stine 30. november -0001 - 0:00

Jeg er helt klart mest til de vlog du laver! Det er sjovt at følge med i din hverdag!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Yasss! Tak for din brugbare kommentar. Jeg tager det til mig! :*

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

I will!!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

God pointe! Jeg tror helt sikkert, at man kan finde en mellemting! :*

Svar

Skriv en kommentar