"SÅ MANGLER DU BARE EN RUMDRAGT"

2. ADVENT: VIND DIT EGET GEL LAK KIT

Advent Le Mini Macaron gel lak
Advent Le Mini Macaron gel lak
Advent Le Mini Macaron gel lak

Så blev det 2. søndag i advent, og det betyder selvfølgelig, at I skal forkæles. Denne gang har jeg teamet op med Le Mini Macaron, der laver små gel lak hjemmekits, så du kan lave din egen flotte manicure i alverdens farver derhjemme. På ca. 15 minutter. Og så holder det i op til 14 dage (hvis man altså er lidt forsigtig med hænderne). Det er sindsygt smart og fungerer virkelig godt!

Jeg har jo det sidste stykke tid fået lavet negle hos en professionel negleteknikker, men det er jeg nu stoppet med, fordi jeg har fået mit eget hjemmekit. Det betyder nemlig, at jeg ikke længere er afhængig af at få booket en tid 3 uger frem, at bruge 1,5 time på at få det ordnet hos hende samt at skulle betale dyre priser for det osv. Nu kan jeg bare gøre det selv.

Jeg prøvede det for første gang i denne uge, og jeg er meget overrasket over, hvor let det egentlig er. Det er jo bare at påføre lakken af 2-3 omgange, og så skal det bare lige ind i den lille maskine i 30 sekunder pr. lag, så det får et endnu flottere look og holder længere end almindelige neglelak. Maskinen slukker selv efter 30 sekunder og så er lakken helt tør og skinnende. Det er så flot! Jeg har endda taget det med til Fyn, så min mor og søstre også kunne få det lavet, og de er lige så fascineret og begejstret, som jeg er.

KONKURRENCE
Nu er det jeres tur til at få flotte negle, og denne gang kan 2 af jer vinde hele sættet, som I ser på billederne nedenfor til en værdi á 999kr. Det indeholder:
– 1 manicure kit á 349,95kr
– Remover kit á 129,95kr
– 4 valgfrie neglelakker á 129,95kr
(Vinderne må helt selv vælge farve på både neglelakker og LED lampen, når de er fundet. Se dem alle her)

Alt du skal gøre for at deltage er:
– Følt @leminimacaron.dk og @frederikkeegel på Instagram
– Skriv dit eget Instagram navn i kommentarfeltet herunder (ikke på Instagram)

Vinderen offentliggøres om en uge. HELD OG LYKKE!

Advent Le Mini Macaron gel lak
Advent Le Mini Macaron gel lak

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SÅ MANGLER DU BARE EN RUMDRAGT"