VELOUR BOOTS

7 TING DU SKAL STOPPE MED FOR AT VÆRE MERE FASHIONABEL

Frederikke Egel velour boots outfit camel coat

AFFILIATE: NELLY BOOTS (her)

I forlængelse af mit indlæg om min nærværende kriseperiode, hvad angår tøj og stil, tænkte jeg, at det var passende at bruge udelukkelsesmetoden for at finde frem til, hvad man skal, og hvad man ikke skal gøre, når det kommer til mode, stil og shopping. Denne guide har hjulpet mig rigtig meget med at indse, at jeg slet ikke er moderne nok.. At jeg ofte ikke forstår trends, før de er ovre.. Og at min indre poptøs hungrer efter at blive sluppet fri.. Men altså, først når det er in igen. Hvis man kigger i modebilledet i øjeblikket, skal man nemlig stoppe med at …

… AT GÅ I OUTDATED SKO
Synes du stadig, at gummi flip-flops, wedge sneakers eller dine gamle Kawasaki er the shit? Så er det på tide med et wake-up call. De var seje engang, og du har sikkert brugt mange penge på at købe dem igen, når de var slidte helt i bund, men det er på tide at udskifte skogarderoben med block heel støvler, overknee boots, velour stilletter, hvide sneakers, gennemsigtige lakstøvler, black mules sandaler eller slangeskindsstøvler, så du kan ligne alle andre i det københavnske gadebillede.

… AT FRYGTE FARVER
Det er storhedstid for farver, og det har aldrig været mere ok at blande pink og grøn, rød og blå og gul og lilla. Spring ud i det, køb noget farvet tøj. Måske har din mormor noget farverigt liggende, som du kan arve, ellers kan du passende hoppe i genbrugen og shoppe dig fattig i det yderst moderne ‘jeg lukkede øjnene og valgte noget tilfældigt’-look som åbenbart er det look, der hersker modebilledet i øjeblikket.

… AT TRO AT SPORTSTØJ KUN ER FOR SPORTSFOLK
Nej, du behøver ikke være på vej i træningcentret for at hoppe i Adidas’ tre-stribet joggingsæt. Du vil blive overfaldet af streestyle fotografer, hvis du hoppede i det på gaden under modeugen. I blåt selvfølgelig. Med en gul hue og en pink jakke til. Og en rød taske. Og de hvide sneakers. Eller sølv støvler. Så er du på den sikre side.

… AT KRITISERE DIG SELV (FOR MEGET)
Det her er faktisk et ret seriøst punkt! Lad være med at tænk at noget ikke ser lige så godt ud på dig, som det gør på andre. Hvis du synes, at noget ser fedt ud på hende, der lige gik forbi dig på gaden, eller på din veninde, der altid er mode-modig, så ser det højest sandsynligt også godt ud på dig. Nuvel, jeg ved godt, at jeg selv er str. 38/40, og jeg måske ikke kan bære mavebluse lige så godt som en model i size zero, men så er det godt, at mavebluser ikke længere er moderne. Så bare hop ud i det whatever! Du er lækker uanset hvad.

… AT GÅ FOR MEGET I SORT; SORT ER IKKE DET NYE SORT
Det helt sorte look kan virkelig være råt og lækkert, men hvis du skal skille dig lidt ud fra mængden, skal du pifte et helt sort look op med et crazy item, så det ikke bliver så trivielt og ligner gårdsdagens outfit. En pink hue, en grøn jakke, sølv sko, en taske af et levende dyr (ahh okay), men I forstår pointen. Kig efter de små (mærkelige) detaljer. PS: jeg har forresten hørt, at brocher er det nye. Anskaf jer en mærkelig, farverig og iøjenfalden broche, og så kan du bære alt det sorte tøj, du vil. Hvis du altså ikke vil ligne en lyskryds, som ellers er så moderne.

… AT GØRE FOR MEGET UD AF DIG SELV
Har du en god hårdag? Så tag noget afslappet tøj på. Har du meget make-up på? Så tag et lidt mere chill outfit på. Har du et fedt outfit på? Så lad være med at vask dit hår. Det ufærdige, tilfældige, rodet, ‘jeg prøvede slet ikke at se lækker ud’ er super in i øjeblikket, og det gør lidt ondt i mit perfektionistiske hjerte. Hvordan kan man IKKE at have lyst til at sætte sit hår pænt, når tøj og make-up er on point? Well, don’t! Vent til dén periode er in. Hvis den bliver det.

… AT TRO AT VELOUR KUN HØRER TIL SOM DUG
Hvis du, ligesom jeg, kun kan tænke på velour som en gammel mørkerød dug, som dine forældre havde, da du var barn.. Ja, så er det på tide at anskaffe dig noget i velour, så du kan få ændret det syn. For velour er kommet for at blive. I hvert fald for nu. Om det er som kjole, sko, taske, jumpsuit, overtøj, choker, så er det hot as hell, og det er bare med at sy den dug om, så du kan være med på moden. Andet ville være utjekket.

*Indeholder både ironi og affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELOUR BOOTS