VELOUR BOOTS & CAMEL COAT

DAGENS SCOOP: 50% RABAT HOS NELLY

?SPONSORERET INDLÆG

Nelly outfit

AFFILIATE: 1. HER 696,- 2. HER 244,- 3. HER 4. HER 895,-

Som bekendt kører Nelly julekalender denne måned. Julekalender hvor de hver morgen løfter sløret for et nyt tilbud, der kører frem til i aften. Jeg er inde og kigge hver morgen for at se, hvad der kommer af gode tilbud, som jeg kan gøre brug af. Jeg har f.eks. ikke fundet min endelige nytårskjole endnu. Eller julegaverne til mine søstre. Så jeg satser på, at jeg kan spare lidt penge, ved at gøre brug af rabatterne derfra.

I dag har de op til 50% rabat på hverdags essentials – altså tøj man bruger til hverdag, f.eks. denne strik med fine flette-detaljer, disse seje armysweats, disse læderbukser, de her mega fede jeans, denne fine bluse, denne røvlækre strik osv. Der er hele 36 sider med tøj. Se det hele her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELOUR BOOTS & CAMEL COAT