Hjem RANDOM HEY, FORRESTEN … #5

HEY, FORRESTEN … #5

af Frederikke Egel
Desenio plakate

DESENIO PLAKATER (spar 25% rabat på plakater fra d. 13-15 med koden egel25)

… har jeg endelig fået svar på dette besøg hos lægen. Og alt var heldigvis helt normalt. Phew! Så skal jeg da i hvert fald ikke bekymre mig om det!

… har jeg taget en stor beslutning mht. til job/karriere, som jeg offentligører senere i denne uge, når alle detaljer er på plads.

… har Mark og jeg endelig fået hængt en hylde op i stuen. En hylde som jeg selv har malet. Og jeg har filmet det hele. Der kommer en vlog op på min Youtubekanal i aften.

… har jeg spist frem til d. 15. i min M&Ms julekalender. Og jeg er SÅ tæt på at skrabe hele min skrabekalender.

… har jeg bestilt denne bluse hjem fra Nelly (sammen med en masse andet), og jeg er simpelthen SÅ vild med den!

… er jeg i gang med at lave den HELT store sortering af tøj, som jeg vil sætte til salg på bl.a. app’en Shapp, som jeg jo var i Milano med. I skrivende stund har jeg 5 flyttekasser med tøj og sko. Shit!

… har jeg sat gang i den vildeste adventskonkurrence på min Instagram. Tjek den ud og deltag her.

… var vi sammen med vores vennepar Morten og Pernille og deres lille lækre datter Mikela i går, og jeg bliver bestemt ikke mindre skruk for hver gang.

… spiller Mark kamp på udebane i dag, så jeg skal følge kampen på app i stedet for på sidelinjen, imens jeg rydder op i mit tøj.

… har jeg lagt sidste måneds ‘Man Box’ fra Goodiebox i Marks kamptaske i anledning af 3. Advent, så han kan pakke den op på vej hjem fra kamp.

… skal vi i år holde nytår hjemme hos os, og jeg glæder mig. Det bliver så hyggeligt. Vi bliver 12 mennsker heroppe på 10. Kryds forresten lige fingre for at der ikke bliver tåget vejr!

… har jeg endnu ikke fundet nytårskjolen. Hvis det overhovedet skal være en kjole. Jeg hælder ret meget til en buksedragt.

… skal jeg kun til én julefrokost i år. Med XELLENCE. Andedammens julefrokost er nemlig rykket til januar, da det passer alle ænder bedst.

… har jeg sprunget støvsugningen over for mange gange til, at den går længere. Det samme gælder hårvasken.

You may also like

1 kommentar

Sanne 30. november -0001 - 0:00

Jeg er med på den med støvsugningen og hårvasken. I dag skal det være!

Svar

Skriv en kommentar