VLOG: DIY HYLDE + SE VORES STUE

VIND GAVEKORT PÅ 2000KR + VINDERE AF LE MINI MACARON

SPONSORERET INDLÆG

Frederikke Egel Desenio

DESENIO PLAKATER COCO | KATE MOSS | KØBENHAVN

Det er i sandhed gavernes måned. Jeg har selv travlt med at trække vinderne af mine konkurrencer og sætte gang i nogle nye samtidig med, at jeg selv deltager i et par konkurrencer hist og her. Man kan jo ikke lade være. Hihi. Men indtil videre er de heldige vindere blevet rigtig glade for deres præmier. Og det gør mig glad, at jeg kan glæde jer her i glædernes måned. Høhø. Men bare rolig! Det er ikke slut endnu.

Jeg har netop sat gang i endnu en konkurrence på min Instagram. Denne gang er det i samarbjede med Desenio, hvor jeg udlodder et gavekort på 2000kr til deres webshop, så I kan få fyldt væggene op med flotte plakater og rammer. I deltager på min Instagram @frederikkeegel eller her. Og hold så lige øje med bloggen i morgen, hvor jeg disker op med en rabatkode til deres hjemmeside!

OG! Sidst, men ikke mindst skal jeg selvfølgelig også have fundet vinderne af denne konkurrence, hvor jeg udlod 2 fulde sæt af gel lak fra Le Mini Macaron. Det er SÅ smart og nemt, og jeg bruger det selv flittigt. Vinderne er trukket tilfældigt ud blandt alle deltagerne, og de heldige er: Kristina (@sweetkrisss) og Lizette (@lizetteraun). Stort tillykke til jer begge! I må meget gerne kontakte mig på f_bkce@hotmail.com, så I kan vælge jeres præmier. Tusind tak for jeres andres deltagelser! Husk at hold øje her på bloggen og på Instagram omkring nye konkurrencer.

Frederikke Egel Desenio

LE MINI MACARON GEL LAK

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: DIY HYLDE + SE VORES STUE