Hjem PERSONLIGT JEG HAR SAGT MIT JOB OP …

JEG HAR SAGT MIT JOB OP …

af Frederikke Egel
XELLENCE hudpleje jo

Som de fleste af jer ved, så har jeg det sidste 1,5 år arbejdet for XELLENCE Skincare. XELLENCE er et dansk, eksklusivt og super lækkert hudplejebrand, der kom på markedet i december sidste år. Jeg startede med at arbejde for XELLENCE i september og var med bagom hele processen og alt arbejdet op til, at vi lancerede i 10. december 2015. Det var en super spændende og lærerig, omend nervepirrende, proces. Og det er det faktisk stadig. For selvom vi nu har et år på bagen, så er vi stadig helt grønne, og vi har stadig ikke 100% fundet vores plads på markedet. Det er vi dog i fuld gang med nu, og det går SÅ godt, og jeg er SÅ stolt over, hvor XELLENCE er i dag! Der er blevet taget så godt imod os både af kunder, pressen, forhandlere og at Flora selv, der jo i sidste ende skal være tilfreds med det brand, vi har fået skabt/skaber. Vi har fået 1800 likes på Facebook, som jeg det sidste år har opdateret flere gange om ugen, vi har fået 700 følgere på Instagram, vi har lanceret et nyt produkt, vi har fået 12 forhandlere, et PR bureau, en sælger, og fra januar går min kollega, Katrine, der har været deltidsansat ligesom jeg, fuld tid. Det er jo SÅ sejt, hvad 4 mennesker har udrettet på 1 år!

Fra nu af skal det dog være uden mig. Eller det skal det ikke 100%, da jeg i en eller anden forstand stadig vil være koblet til som konsulent på opgavebasis, og de kan selvfølgelig altid ringe, hvis der skulle være noget. Jeg kan nok heller ikke helt lade være med lige at snuse lidt til det interne, da det jo heller ikke er med min helt gode vilje, at jeg stopper. Det var noget, som min chef og jeg blev enige om af flere årsager.

Jeg gik jo selvstædig med bloggen for 4-5 måneder siden og elsker, at jeg hver dag kan få lov til at leve af det, jeg elsker allermest. Nemlig at skrive. Alt blogge. At brande. At skabe noget. At påvirke noget. Når jeg ikke arbejder med bloggen, så tænker jeg på den alligevel. Jeg bliver hele tiden inspireret og motiveret og får lyst til at opdatere og skrive noter og nye tanker osv. Og det betyder, at jeg på nuværende tidspunkt ikke kan være der 100% for XELLENCE. Eller for min blog, for den sags skyld. Fordi jeg er hos XELLENCE to gange om ugen og bloggen de andre vågne timer i døgnet. Og det er ikke fair for nogen.

Det er ikke fair overfor Flora, at jeg ikke kan give mig 110% til hendes hjertebarn og mit arbejde dér, og det er ikke fair overfor mig selv eller mit firma, at jeg ikke kan give mig selv 110% til dét, jeg virkelig brænder for. Så nu er beslutningen taget og fra 1.1.2017 er jeg 100% afhængig af min blogindtægt, mit brand, mit arbejde, min indsats, mit firma osv.

Jeg er fucking spændt. Jeg er fucking nervøs. Men jeg er også fucking tændt. Og jeg glæder mig endnu mere til 1.1.2017 end til juleaften. Så nu ved I i hvert fald det. En stor beslutning er taget, men jeg er sikker på, at det er den rigtige for nu, og jeg ved, at jeg efterlader XELLENCE i trygge hænder og med gode forudsætninger. Og dét er jeg stolt af.

XELLENCE hudpleje job

You may also like

Skriv en kommentar