Hjem RANDOM SKAM – MIT GÆT PÅ SÆSON 4

SKAM – MIT GÆT PÅ SÆSON 4

af Frederikke Egel
Skam sæson 4 vilde william noora isak Sana

SE SKAM HER

Hvis du ikke har set SKAM endnu, så er det enten fordi, at du bare gerne vil være en af de få i Danmark, der kan sige, at de ikke har set den, og ellers er det fordi, at du slet ikke ved, hvad du går glip af. Jeg er nok ikke lige så blown away som mange andre er, da jeg synes, at det er en ‘almindelig’ serie, men jeg synes, at det er en god serie, der bestemt er værd at tjekke ud. Den har alle de fangende elementer, og så kan man, næsten uanset alder, relaterer til stort set alle aspekter, problematikker og dilemmaer i hvert afsnit. Den er super realistisk, og skuespillet er virkelig eminent og troværdigt!

Nu hvor tredje sæson er slut, er der også tre hele sæsoner, hvilket betyder at du ikke skal vente på hvert afsnit. Måske er det derfor, at du ikke har set den endnu? Altså, så du slipper for frustrationen over at vente, som vi andre er så dumme at udsætte os selv for. Du er sgu snu!

Nå, men hvis du ikke har set SKAM, så ved du heller ikke, at denne sæson netop er afsluttet og gættelegen om, hvem fjerde sæson skal handle om, er gået i gang. Personligt er gættelegen om SKAM lige så intens som gættelegen om mine gaver under juletræet. Jeg har nemlig været ualmindelige dårlig til at give juleønsker i år, så alting er så uforudsigeligt. Ligesom i SKAM.

… Jeg tror, at fjerde sæson kommer til at handle om Vilde. Og det tror jeg, fordi Vilde sideløbende har været med i denne sæson. Hun har ofte sendt beskeder til Isak eller stødt på ham på skolen, hun har konstant snakket om Kosegruppe, som Isak og hans venner er en del af, og Isaks ven Magnus nævner hende ofte. Og ja, Vilde tager næsten hele fokus i sidste afsnit med hendes kattelyde. Sååå….

Jeg føler umiddelbart ikke, at Sana bliver hovedperson i næste sæson, da der var mere mystik og guf på hendes historie i sæson 1, end der har været i denne. Derfor ville jeg faktisk blive en anelse skuffet, hvis det blev Sana frem for Vilde. Til gengæld ville jeg vildt gerne se en sæson med Eskild. Hvem tror I, at fjerde sæson kommer til at handle om? Hvis I altså har set serien.

You may also like

3 kommentarer

Trine 30. november -0001 - 0:00

Jeg ved ikke hvem det kommer til at være hovedpersonen, og har faktisk ikke rigtig nogen ide, men jeg håber VIRKELIG at det blive penetrator Chris selvom at det nok ikke er særlig sandsynligt. Det kunne være vildt spændende at følge hans liv!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Du har nok ret i, at det ikke bliver Eskild. Han er bare så sjoooov. Hahaha. Jeg glæder mig også!!

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Ja, de sidste to sæsoner bliver svære at slå! Men mon ikke de finder på noget saftigt med Vilde. Hun er jo så grinern. Hehe

Svar

Skriv en kommentar