VIDEO: SE ALLE MINE JULEGAVER

NYT ÅR, NYT HÅR (SOM MAN SIGER)

BEHANDLINGEN ER SPONSORERET – MENINGERNE ER (SELVFØLGELIG) MINE EGNE

Frisør Cecilie Do hår før/efter
Frisør Cecilie Do hår før/efter
Frisør Cecilie Do hår før/efter

Efter et par måneders overvejelse fik jeg endelig taget mig sammen til at få booket en tid hos frisøren. Der har været flere grunde til, at jeg ikke har fået gjort det før. Først og fremmest fordi jeg ikke 100% har vidst, hvad der skulle ske med mit hår, fordi jeg den ene dag er tilfreds med det, men den næste dag ikke er. Dernæst fordi jeg ikke har vidst, hvem jeg har ville ‘turde’ lade ordne mit hår. Jeg er oftere gået utilfreds end tilfreds fra frisøren, hvorfor jeg ikke altid har den største tillid til dem.

Men denne gang lader det til, at jeg har fundet den rette. Jeg er i hvert fald meget tilfreds med mit nye hår, omend det krævede lidt tilvænning, når jeg så mig i spejlet. Jeg synes virkelig, at Cecilie (min nye frisør) har ramt plet, taget i betragtning at mine krav ikke var nemme; “Det skal ikke være helt lyshåret, men jeg vil gerne have striber i, så det syner lyst og ikke skader mit hår så meget. Og så skal det gerne blive lidt koldere at se på” … Øh?! Ja, fix lige den. Jeg ved godt, at jeg ikke altid sætter min frisør på en nem opgaven, men det lykkedes da meget godt, gjorde det ikke?

Jeg tror, at grunden til, at Cecilie ramte så plet og forstod mine uklare beskrivelser af mit drømmehår skyldes, at hun selv er ung og nok har en god forståelse af, hvad jeg mener, når jeg viser hende billeder og forklarer, hvorfor jeg ikke skal være lyshåret, men have ‘naturlige striber som om solen har afbleget i mit hår’. Derudover arbejder hun både som freelance frisør, make-up artist, hårstylist og en masse andet indenfor de fagområder som gør, at hun hele tiden skal sætte sig ind i, hvad hendes forskellige kunder ønsker. Og det gør, at man bliver god til at omstille sig og læse folk. Og det synes jeg i den grad, at hun var.

Hvis nogle af jer skulle være interesseret i at tage en snak med Cecilie om frisørtider, make-up tider eller andet, så står hendes oplysninger herunder. Hun har sin egen lille cool frisørsalon, som I kan se billeder af ovenover, og så var hun bare super sød. Det var alt i alt en god oplevelse. Og jeg er pænt tilfreds med min nye frisure.

Frisør og make-up artist Cecilie Do
Nørre Søgade 33, 1370 KBH K
+45 51969830

Frisør Cecilie Do hår før/efter
Frisør Cecilie Do hår før/efter

Koldere toner og lyse naturlige striber. Just what I asked!

Skriv en kommentar

  • Christina

    Bruger hun grønne/økologiske produkter? Eller hvilke produkter bruger hun?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: SE ALLE MINE JULEGAVER