Hjem PERSONLIGT VORES NYTÅR PÅ 10. SAL

VORES NYTÅR PÅ 10. SAL

af Frederikke Egel
Nytår Broste Bestik Tallerken

BROSTE ESRUM NIGHT SERVICE (her) | BROSTE HUNE BESTIK (her)

I morgen er sidste dag i 2016, og undskyld mit sprog, men FUCK hvor er det sindsygt! Tiden går jo SÅ stærkt! Jeg synes, at det er lidt skræmmende, men når jeg tænker mig om, så er der jo også sket ufatteligt meget i år, hvilket berettiger at tiden flyver. Det kommer der selvfølgelig mere om i mine trofaste ‘Året der gik’ indlæg.

I år har vi, ligesom for to år siden, taget teten og holder nytårsfesten hos os. I år er det primært fordi, at vi har Danmarks bedste udsigt. Altså næstefter Hotel Bella Sky, som er vores nabo, der lige har et par etager mere end os. Men hvis vejret er klart, så bliver det helt fantastisk at holde nytår på 10. sal med udsigt over hele København. Vi bliver 11 mennesker, der skal presses ind om vores bord. 3 af os skal sidde lidt træls med benene, da vi har skuffer under den del af vores bord, men altså. Mon ikke det går. Det er alligevel Mark og jeg, der skal sidde der og så én person mere, der trækker nitten. Haha.

Morten og Pernille, som er nogle af vores gode venner, der har lille skønne Mikela, som jeg spammer med på min Snapchat, kommer allerede i dag og hjælper til og sover hos os hele weekenden. Det er super skønt med hjælp fra venner, og så er de samtidig fantastisk selskab. Vi får lavet så meget som muligt i dag, så vi ikke skal stresse med det hele i morgen. Heldigvis er der styr på indkøb, som vi fik klaret i går, samt borddækningen hvor jeg har fået hjælp af Broste, der har sørget for det læææækreste service (dette) samt blomster fra Posy. Jeg glæder mig til at vise jer, hvordan det kommer til at se ud.

Nytårskjolen er ikke helt på plads endnu, men jeg har lidt forskellige valgmuligheder, så mon ikke det giver sig selv, når jeg har fået make-up på og sat hår. Jeg er i hvert fald klar til en super skøn aften i mega godt selskab! Det håber jeg også, at I er!

You may also like

Skriv en kommentar