MINE 10 MEST LIKEDE INSTAGRAMBILLEDER I 2016

SE VORES FINE NYTÅRSBORD

Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste
Frederikke Egel nytårsbord Broste

AFFILIATE: BROSTE ESRUM NIGHT SERVICE (her) | BROSTE HUNE BESTIK (her) | POSY BLOMSTER (her)

Hold nu op en fantastisk måde at komme ind i det nye år på; I selskab med en flok fantastiske personer, som jeg har nydt 2016 med, og som jeg glæder mig til at tilbringe endnu mere tid med i 2017. Vi havde et brag af en fest med fantastisk mad, grin, dans, druk, fis og ballade og en fantastisk udsigt. Og en fantastisk borddækning. Og jeg har filmet det hele til jer!

Og apropos borddækningen så vil jeg lige give et skud ud til Broste Copenhagen og Posy, der har sørget for, at jeg kunne invitere gæster til spisning ved ovenstående fuldstændig fantastiske bord. Er det ikke flot?! Wow! Jeg synes, at det blev så elegant og smukt at se på, og det var lige, som jeg havde håbet det! Servicen er fra Broste og hedder Esrum Night. De har jo et utal af kollektioner i forskellige farver og designs, men det her er nok min favorit, fordi det er så anderledes, moderne og råt. Og jeg elsker, hvordan det komplimentere vores grå dug fra H&M Home. Bestikket er også derfra og hedder Hune. Det kommer i forskellige farver, men for at skabe en lille kontrast, valgte vi det i kobber, som jeg synes er utrolig smukt.

De fine blomster, som står på bordet, er fra Posy og fra deres kollektion, der hedder Nordic Chic. Det er en virkelig smuk buket, der ikke er helt ‘almindelig’, men som giv
er et moderne og chic twist til bordet. Alt i alt va
r jeg meget tilfreds med mit smukke bord, der også fik super meget ros og opmærksomhed, indtil sprutten tog over og det hele blev tømt, så vi kunne spille beer pong. Haha. Men det var helt okay.

I skrivende stund sidder jeg derhjemme og kigger på blomsterne, der stadig pryder min stue, som vi fik gjort rent i går. Det har været en rigtig god start på et fantastisk år, som jeg glæder mig helt vildt meget til!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 10 MEST LIKEDE INSTAGRAMBILLEDER I 2016