Hjem PERSONLIGT KÆRE 2016, KÆRE 2017

KÆRE 2016, KÆRE 2017

af Frederikke Egel
Frederikke Egel Mark Schiøtte nytår

2016 er officielt ovre, og vi skal nu se fremad. Fremad mod et år som vi selv kan påvirke, forme og gøre, hvad vi vil med. Men inden vi ser fremad, vil jeg lige kigge tilbage. Kigge tilbage på året der er gået. Året hvor der skete rigtig mange gode ting for mig og et par enkelte dårlige. Året hvor jeg tog store beslutninger som vil præge 2017. 2016 har været et fantastisk år med fart på, men jeg er på en måde mere ladet op end nogensinde før, og jeg er klar til at indtage 2017 med åbent sind.

Kære 2016,

Tak for dig. Tak for mange gode stunder. Og tak for at give mig styrken til at opnå de ting, jeg har opnået. 2016 vil forevigt være et år, jeg husker tilbage på. Både for mig selv, min elskede familie og min kæreste Mark.

Jeg er i 2016 flyttet ind i min drømmelejlighed, som efter flere måneders renovering endelig er færdig. Og perfekt. Jeg har dertil reflekteret lidt over, hvorfor en ejerlejlighed er bedre end en lejelejlighed.

Jeg har færdiggjort min bachelor. Med bedre karakterer, end jeg havde regnet med. Og det er en fantastisk følelse. Dertil har jeg diskuteret, hvor vigtige gode karakterer er, hvilke faser man gennemgår, når man skriver en bachelor, samt gode råd til en god studiestart.

Jeg har rejst. Ualmindeligt meget. Jeg har været i Prag, Paris, Malaga, Antwerpen, Milano og endda Aalborg. Hallihallå. Og så har jeg faktisk takket nej til en tur til Marokko. Den har jeg til gode!

Mark (og jeg) har fået bil. Det er fantastisk og virkelig praktisk, men det er fucking dyrt. Især når man bor i Ørestad, hvor det åbenbart skal koste 1000kr i parkering om måneden for at få bilerne ‘ud af byen’. Wtf? Ørestad er sgu da ude af byen. I indre by koster det 750kr om året.. Makes no sense.

Jeg har sagt mit job hos XELLENCE op efter 1,5 år som deltidsansat. Det var et stort skridt i og med, at jeg nu er 100% afhængig af min egen indtægt. Dertil har jeg oprettet virksomhed, så jeg for alvor kan stå på egne ben og tjene mine egne penge på mit brand. Virkelig nervepirrende.

I forlængelse heraf opsagde jeg mit samarbejde med BloggersDelight og rykkede min blog til en ny platform og fik agentbureauet SMAC. Min agent, Pernille, står, i samarbejde med mig, for mine kommercielle samarbejder, hvilket jeg er super stolt af.

Jeg har fået kontor. Bloggerkontor sammen med 6 andre super seje damer, som jeg glæder mig til at bruge min hverdag sammen med inde på Andedammen. Det er et kæmpe stort skridt at skulle betale ekstra husleje til et kontorfællesskab, men der er så mange fordele ved det.

Jeg har været til bryllup hos et vennepar og til barnedåb både hos et andet vennepar samt for Marks gudbarn. Dét samt børnepasning af Marks gudbarn samt et vennepars datter har ikke gjort mig mindre skruk.

Jeg har delt de mest forfærdelige og grimme billeder af mig selv. Igen.

Jeg er blevet bloddonor, hvilket jeg er utrolig stolt af. Samtidig skammer jeg mig også lidt, eftersom jeg har en af de sjældne blodtyper. Men bedre sent end aldrig.

Jeg har for alvor fået gang i min Youtubekanal, hvor jeg et par gange om måneden opdaterer med videoer. Jeg er gået fra 500 følgere til 2600 følgere på under et år. Det tal skal selvfølgelig blive højere i 2017, hvor jeg også vil begynde at lave flere videoer.

Jeg har provokeret en lille smule og taget debatter som billederedigering, køb af Instagramfølgere og titler på Instagram, som vi alle har brugt.

Jeg har fået lavet læber, fået nyt hår og endnu et hul i øret.

Jeg har lavet en masse spændende samarbejder, som jeg har været utrolig stolte af. Jeg fortryder ingen af de samarbejder, som jeg har indgået her i 2016! Tvært imod.

Og sidst men ikke mindst, så fik jeg virkelig en øjenåbner. da min far, en stor, stærk og fuldstændig rask mand, fik en stor samling af blodpropper mellem lungerne og blev indlagt med dårlige forudsætninger. Pga. en operation i foden. Det minde der står aller klarest for mig i 2016. Og det minde der gør al
lermes
t indtryk. Jeg skrev et langt indlæg om det med tårerne løbene ned ad mine kinder. Og jeg har aldrig læst det indlæg siden. Det gør for ondt. Selvom han heldigvis er i live.

Så kære 2016, tak for alt.

Kære 2017,

Tak for første dag med hoved i toiletbrættet, anden dag med computeren på skødet, hænderne i tasteturet og inspirationen boblende rundt i mit hoved, og tredje dag inde på dét kontor, hvorfra jeg fornemmer, at der kommer til at ske store ting. Jeg glæder mig allerede til dig!

You may also like

1 kommentar

Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

:* :* <3

Svar

Skriv en kommentar