NOGET OM PINK SOLBRILLER OG EN UNDERVURDERET SOLBRILLEWEBSHOP

(MIN) UDDANNELSE: NOGET I VIL VIDE?

Frederike Egel uddannelse SDU bachelo

BROSTE VASER | POSY BLOMSTER

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring min bacheloruddannelse, som jeg færdiggjorde i sommer. Og uddannelse generelt. Og det forstår jeg godt. For det er fandme svært at finde ud af, hvad man skal/vil læse, og man er pisse bange for, at man træffer det forkerte valg. Det var jeg selv. Flere gange. Derfor tænkte jeg, at I kunne stille mig nogle spørgsmål, hvis I mener, at mine svar kan hjælpe. Eller hvis I skulle overveje den samme uddannelse som jeg.

LIDT INFO OM MIN UDDANNELSE
Jeg har læst International Virksomhedskommunikation med Engelsk på Syddansk Universitet i Slagelse. Uddannelsen er en 3-årig bachelor, der giver super meget erfaring og teoretisk forståelse indenfor både digital og analog, intern og ekstern kommunikation, sprog generelt, grammatik på både dansk og engelsk, formidling af budskaber, kulturs betydning for forståelsen af samtaler, branding osv. Uddannelse foregår ca. 50/50 på dansk og engelsk. Men lad jer ikke skræmme af det engelske, for hvis I bare har en helt generel forståelse og interesse for engelsk, kan I sagtens være med. Jeg har været rigtig glad for uddannelsen, så jeg kan varmt anbefale den.

I har derfor muligheden for at stille mig ALLE de spørgsmål, som I måtte ligge inde med i forhold til min uddannelse og valg heraf. Det kan være alt fra; hvorfor valgte du den uddannelse? Hvilke fag var dine favoritter? Hvordan var det at pendle til studiet (læs om det her)? Er der meget socialt? Er det svært, når halvdelen af uddannelsen er på engelsk? Hvad har været den største læring? Overvejede du nogensinde at give op undervejs (læs om det her og her)? Hvad er din ærlige mening om uddannelsen? Ville du have valgt anderledes i dag? Føler du, at du behøver at læse kandidaten? Hvad fik du i karakterer? Osv. osv.

Så hvad vil I vide? Skriv dem herunder, på min mail f_bkce@hotmail.com eller på min Facebookside Frederikke Egel Blog.

Skriv en kommentar

 • Henriette

  Hvordan får man økonomien til at hænge sammen når man skal flytte hjemmefra i forbindelse med uddannelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvordan får du motivation?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvad gjorde du dig at tanker før du valgte den, hvordan vidste du bare at det SKULLE være den? Får man mange nye venner, eller holder man sig mere individuelt? Hvad bruger du den til i dag, fik du nogle relevante jobs i forhold til uddannelsen, før du begyndte at starte fuldtid med din blog? Hvilket selvfølgelig også er et relevant job og super sejt! Knus Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej Frederikke. Jeg er hyppig læser af dine blog og følger din yt. Jeg er snart færdig på handelsskolen og vil gerne læse videre. Netop den uddannelse du har, er en der interesserer mig, men hvad var det der “solgte” uddannelsen til dig?
  Hvilke fag interesserede dig mest på gymnasiet? Er de på en måde parallele med fagene på uni?
  Hvad kan man bruge uddannelsen til fremadrettet? Jobmuligheder?
  Vil du give eksempler på hvordan undervisningen foregik? Hvilke projekter I havde, hvad I lavede osv.?

  Vh Natasha Pelle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM PINK SOLBRILLER OG EN UNDERVURDERET SOLBRILLEWEBSHOP