DET HER ER MIT MEST LÆSTE SPONSOREREDE INDLÆG

ALDRIG MERE DÅRLIGT SELFIE-LYS

Frederikke Egel Ringlight youtube
Frederikke Egel Ringlight youtube

Så skete det. Noget jeg har overvejet længe, men som jeg, som selvstændig med en masse ubetalte fakturaer (heldigvis fakturaer der indkræver cash til mig selv), måske ikke syntes, at pengene var til. Men så alligevel kunne jeg godt finde dem. (Det kan man vel altid…)Say hello to my new friend: en Yidoblo Ring Light med LED lys.

Et ringlight er en lampe, der giver det perfekte ‘naturlige’ lys i rummet, så man kan filme og tage billeder, selv når det er gråt om eftermiddagen eller sort om natten. Jeg er vild med idéen! Det fik jeg vidst også konstateret på min snapchat og Instastory i går; aldrig mere dårligt selfie-lys! De snaps faldt i god jord hos nogle af Marks håndboldkammerater, der sendte grinende snaps tilbage (Andreas!!), fordi det absolut ikke giver mening for dem at bruge 2000kr på en lampe med noget specielt lys, men det gør det for mig. Og for jer, right??!

Anyways, jeg har købt et Yidoblo Ring Light med LED pære hos Flash Foto Video på Frederiksberg, selvom jeg faktisk gik derind efter et Wallmax Macro Ring Light, som er lidt billigere. Men da jeg så ovenstående, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være det. Fordelene er nemlig mange:

– Min lampe har LED pærer i stedet for lysstofrør, og LED holder bedre end lysstofrør.
– Jeg kan justere BÅDE på lysstyrken OG farvetemperaturen. Derved kan jeg skrue på op og ned for styrken og op og ned for varmen/kulden i lyset. Ved den anden kan man kun justere på lysstyrken.
– Der medfølger en holder til telefon + at jeg kan sætte mit kamera direkte på lampen. Derved kan jeg filme og tage billeder både med kamera og telefon! Ved den anden lampe skal jeg have en seperat kamerastativ, som man skal sætte mit kamera fast på.
– Der er en fjernbetjening med til lampen, så jeg kan styre lyset fra min siddeplads. Der har den anden ikke.
– Der kan sættes batterier i, så jeg kan tage lampen med ledningsfrit. Det kan den anden heller ikke.
– Min lampe er flottere.

PS: husk at køb et stativ til jeres ringlight, da det kun er selve lampen, der medfølger. Jeg har købt dette til 260kr.
PPS: dette er ikke spons. Jeg har selv betalt for hele gildet.

1 kommentar

 • Hej Frederikke
  Hvor er det fedt, at du deler dine gode oplevelse med det her Ringlight. Jeg vil så gerne vide, hvilket model og mærke du har købt? Linket virker ikke mere, så jeg håber, du har lyst til at dele det.

  Tak og go’ weekend.
  Kærlig hilsen
  Anne Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET HER ER MIT MEST LÆSTE SPONSOREREDE INDLÆG