NU HAR JEG DEM SDU OGSÅ: NEW BALANCE 999

VIDEO: 5 ÅRS KÆRLIGHED (DÉT SKAL FEJRES)

AFFILIATE: VILA BLONDETOP (her) | ASOS BADEDRAGT (her)

5 år. Så længe har Mark og jeg været officielt kærester nu. I dag. Og dét skal selvfølgelig fejres. Det gjorde vi i onsdags, hvor jeg havde booket os ind hos det fantastisk sted Arndal Spa & Fitness, hvor vi tilbragte et par timer i spa, sauna og dampbad, og så havde jeg tilkøbt en times massage til os begge to. Mmh, det var virkelig lækkert! Aftenen endte med middag på Bistro Royal. Så dejlig en aften. Se det hele i videoen.

Læs også: Aldrig mere dårligt selfie-lys (ringlight)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU HAR JEG DEM SDU OGSÅ: NEW BALANCE 999