DEN HER JAKKE SKAL DU EJE, HVIS DU ELSKER AT PUTTE

HVIS DU MANGLER LÆKKERT SPORTSTØJ, SÅ KIG HER:

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER AFFILIATE

Frederikke Egel sport

Var et af dine nytårsforsæt også, at du skulle træne noget mere? Well.. En af de største motivationsfaktorer for mig (udover at der skal være kort til fitnesscentret) er, at jeg har noget lækkert træningstøj af hoppe i, så jeg tænkte, at jeg lige ville give lidt motivation med på vejen. Nelly har nemlig 20% rabat på alt sportstøj i dag, hvis I bruger koden GETSPORT. Det gælder både træningssko, bukser, bluser osv., og I kan se hele sortimentet her.

Nedenfor har jeg fundet mine favoritter fra udvalget:

OBS: Jeg har lige fundet ud af, at koden desværre ikke virker på Nike, som jeg har linket til. Men det virker på Adidas, Reebok, Puma osv. under sportskategorien. Beklager, hvis I nåede at blive forvirret eller forelsket i Nike. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN HER JAKKE SKAL DU EJE, HVIS DU ELSKER AT PUTTE