SØNDAG OG FØRSTE OUTFIT FRA POLEN

MORGENMAD PÅ RESTAURANT MOMU, MILANO

Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen

Amalie, jeg og @FrejaWewer

Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen
Frederikke Egel momu polen

@elinskoglund & @moamattsson & Jonas fra Nouw

PHOTO: ANNIE HYREFELDT

Jeg må i den grad tage hatten af for de steder, som Nouw havde booket til os i Polen. Både restauranter og hotel. Vores frokost den første dag var super god med både sunde og mindre sunde retter, og morgenmaden herover på Momu var også fantastisk. Begge steder lå en lille kilometer fra vores hotel, så eftersom
vejret artede sig, og solen stod
højt, gik vi bare dertil. Så hyggeligt! Vi havde en lille smule tømmermænd fra aftenen forinden, hvor vi havde været på restaurant Belvedere og fik 10-retters og godt med vin til. Så vi var lidt trætte, tunge i hovederne og vældig sulten. hvorfor maden faldt i rigtig god jord. 

Her til morgen har jeg fået en æble til morgenmad, som jeg spiste på farten, fordi Mark (og jeg) skulle være på Frederiksberg hospital kl. 8.30 til MR-scanning af hans knæ. Og jeg er jo hjemmehjælper/chauffør/partner, så jeg tager selvfølgelig med. Svaret på scanningen får vi først om en lille uges tid, men nu er vi da så langt i processen, at der snart er afklaring på det hele, og vi kan få en dato for operation. Det ser vi begge rigtig meget frem til! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG OG FØRSTE OUTFIT FRA POLEN