Hjem BLOGGING & KARRIERE SENESTE NYT I BLOGLAND

SENESTE NYT I BLOGLAND

af Frederikke Egel
Frederikke Egel bloggertrends outfit

AFFILIATE:  BOMBERJAKKE (her) | ONLY SWEATSHIRT (her) | NELLY BUKSER (her)

Der hersker ingen tvivl om, at microblogging er det nye, og jeg er fan; hvor fedt er det ikke lige, at vi bare kan følge vores inspirationskilder og idoler på apps som Instagram, Snapchat, Twitter, Youtube osv. Det er så nemt at hente inspiration, snuse i deres liv og blive virtuelle venner. Og jeg elsker det. No excuses, I do. Det tror jeg, at de fleste af os smartphone-afhængige gør.

Men farligt er det også, for det er (alt for) nemt at ryge i trend-fælden, når man hver dag bliver eksponeret for nye cool items, som jo selvfølgelig ser endnu mere cool ud på personer, som man ser liiiidt op til. Sådan er det i hvert fald med nedenstående trends, der har væltet de sociale medier og er gået lige så meget viralt som en kok, der selvpeverst kaster salt på kød. Hvis du ikke ved, hvilke items jeg snakker om, så kan du læs med her i første indlæg om ‘de seneste nye (red. trends) i blogland’, som min nye serie hedder. Jeg har over det seneste stykke tid samlet de trends, der er stukket allermest af, og det er blevet til denne liste:

MEOTINE/HAFNIUM PELS
Ja, lad os da lægge hårdt ud fra start med en trend, der har eksisteret og fyldt Instagram i hele 2016. Og forsætter i ’17. Pels. Pels fra nye brands, som vi troede var billigere end Sakspotts, men som nu er blevet så populære, at de har samme priser, hvorfor det lige pludselig er latterligt dyrt at efterligne de flotte Instagrammere. Men vi gør det alligevel. Fordi vi kan se, hvor pænt det er. Av i pengepungen.

NEW BALANCE SNEAKERS
Jeg elsker Freja Wewer (både som person og hendes stil). Og jeg elsker hende særligt for at gøre noget så simpelt som et par New Balance sneakers og en Weekday sweatshirt populære i modebilledet. Det er i hvert fald sket, og jeg er ikke i tvivl om, at vi også får det at se i gadebilledet her i modeugen. Tak, Frejs!

LIVESTREAM
Surprise. Nu kan man også livestreame på Instagram, ligesom man kan på Facebook. For fanden, det er fedt, men kan Facebook ikke please stoppe med at gøre Instagram og Facebook til samme app? Vi elsker dem jo som de er, hver især. Nå, men ikke desto mindre så er det jo herre sjovt, at man nu kan følge med live hos personer, der åbner op og viser en uredigeret version af, hvad de laver. Man bliver sgu helt overrasket over, at mennesker, som man troede var overnaturlige, egentlig er helt almindelige. Det er sgu meget rart.

Læs også: Sådan får du mange læsere på din blog

BLOGGERTÆPPET
Lige som man troede, at tæppet havde nået sit peak, så køber Sneglsille det og viser det frem i sit hjem, og så eksploderer trenden igen. Jovist, tæppet er fucking pænt, men hele Danmark har det jo nu. Eller, i hvert fald 70% af Danmarks damer. Blogger eller ej. Så nu må jeg på jagt efter et andet tæppe. Jeg skulle jo nødig ligne alle de andre.

#ØRERINGEGATE
Say whaaat? Har du endnu ikke forsøgt dig med at lave dine egne øreringe ud af perler? Where have you been? Det er det nye, og du skal eje et par, hvis du på nogen måde skal være accepteret i blogland. Jeg er netop blevet kontaktet af en pige, der har startet et nyt smykkefirma, og hun sælger disse, som jeg synes er mega seje. Dem kunne I passende overveje, hvis I, ligesom jeg, slet ikke har tålmodighed til at lave jeres egne. Eller vil betale 1800kr for de originale.

AFKLIPPEDE BUKSER
Den fælde er jeg (også) selv røget i, og jeg synes, at den er herre sej. Et par jeans kan være et ret basic item , men hvis det har slid på knæene eller afklippede ankler, tilføres der bare lidt kant til dem, som jeg er vild med. Så go for it. Det er i hvert fald moderne at klippe og klistre (også kaldet DIY) nu.

Læs også: Hey, Instagram. Jeg har en idé

LEOPARD
Så mainstream som leopard kan være i perioder, så ekstravagant kan det være i andre. Sidstnævnte er tilfældet lige nu, hvor der gerne må være leopard på alt; på ærmerne på Baum und Pferdgartens mest populære stykke tøj, på tasker, overalt på jakker, på sko osv. Det er mega pænt, og så mainstream som jeg nu engang er, så har jeg selv bestilt denne leopard jakke hjem. Lidt ærgerligt at jeg så kommer til at ligne alle andre, når jeg nu gerne ville skille mig ud med tæppet…

AVODACO MADDER VS F
ASTFOOD

Det har længe været avocadomadder, der har præget de sociale medier, og det er det vel også stadig, men det er som om, at fastfood mad, snaskede burgere og uperfekte billeder sniger sig ind i mit feed oftere og oftere. Eller så bliver folk bare dårligere til at tage billeder. Men jeg tror på førstnævnte.

REGNBUEOUTFITS
I takt med 60′ og 70’er trendsne, der fylder i modebilledet lige nu, er der ikke rigtig grænser for, hvad for noget tøj du kan gå i. Det gælder praktisk talt om at blande så mange farver som muligt. BLAND FOR HÆVÆ. Grøn, gul, blå, pink, rød, sort, hvid i samme outfit. Så skal du se streetstylefotograferne sværme om dig. God modeuge!

Har jeg glemt noget?

You may also like

7 kommentarer

Frederikke 30. november -0001 - 0:00

Glem ikke chokers… på alle… hele tiden…

Svar
verozitas 30. november -0001 - 0:00

Jeg ler (griner) meg skakk ihjel av måten du skriver på.. og spesielt den siste strofen med farver.. jo mer farver, jo mer kommer streetstylefotografene løpene etter oxo under Oslo Runway.. haha

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

How could I?! Den kommer med i næste runde. Jeg er selv mere end skyldig i denne.

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Haha tak! I will <3

Svar
Helene 30. november -0001 - 0:00

Hahaha, hvor er det spot on, sad med et smil på, da jeg læste dette. Vi alle falder lige i fælden. Glem ikke fish net strømper (som btw ser mega cool ud) og de nye loafers sko, som nok kommer til at være meget synlige her til forår/sommer! De jo også pæne.

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Jeg ELSKER den her kommentar!! Hahaha. Jeg er overhovedet ikke bedre selv. Haha

Svar
Frederikkeegel 30. november -0001 - 0:00

Åh ja!! Jeg overvejede godt de to ting, men tænkte at de var for nye i gadebilledet. De kommer med næste gang! Tak! <3

Svar

Skriv en kommentar